ΑΕΚ

Ο Μιλοβάνοβιτς δεν πάει Ξάνθη λόγω Πογέτ

Ο Μιλοβάνοβιτς δεν πάει Ξάνθη λόγω Πογέτ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Η οριστικοποίηση της άφιξης του Γκουστάβο Πογιέτ στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε στις αποκλειστικές δηλώσεις του Ουρουγουανού τεχνικού στο Sport24.gr, ανέτρεψε και πάλι το πρόγραμμα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Δεν είναι τελικά γραφτό του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να ταξιδέψει στην Ξάνθη για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ. Παρόλο που ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ετοιμαζόταν να φύγει την Τετάρτη (28/10) για να βρεθεί το μεσημέρι (15.30) στα Πηγάδια, αναγκάζεται για δεύτερη φορά να ακυρώσει το ταξίδι. Και πάλι λόγω του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, όπως αποκάλυψε στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο Sport24, θα φτάσει αύριο (28/10) στην Αθήνα. Ενδεχομένως και πάνω στην ώρα του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ξάνθη. Γι αυτό και ο Μιλοβάνοβιτς έμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να υποδεχθεί τον Πογιέτ και να τον πάει κατευθείαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Άλλωστε ο… γάμος της ΑΕΚ με τον Ουρουγουανό τεχνικό, αναμένεται να επικυρωθεί επί ελληνικού εδάφους. Και αφού τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πογέτ: Ένας Ευρωπαίος "λάτιν"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ