Ο Μελισσανίδης έχει το Know How

Ο Μελισσανίδης έχει το Know How

Απόλυτα ενεργός στα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας και μέσω προσωπικών επαφών είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Γιατί δεν επηρεάζεται από την πίεση του χρόνου και πως θα απαντήσει στα μεταγραφικά αδιέξοδα.

12 Ιουλίου σήμερα… Η ΑΕΚ θα ήθελε να έχει τουλάχιστον φορ, εξτρέμ, ίσως και χαφ, από τις 2 του μήνα. Άρα είναι ήδη δέκα ημέρες πίσω από τον σχεδιασμό της. Λογικά θα χρειαστούν αρκετές ακόμα για να συμπληρώσει και τα τρία απαραίτητα κομμάτια στο παζλ.

Πολύς κόσμος ανησυχεί και ενίσταται (μπορεί κανείς να το διαπιστώσει πόσο μαζικά συμβαίνει αυτό, μέσω του τρόπου που εκφράζεται στη σελίδα της ομάδας στο facebook), ωστόσο όπως ο Μελισσανίδης συνηθίζει να λέει "οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να είναι ανυπόμονοι, εγώ όμως έχω μάθει να περιμένω μέχρι να κάνω τις σωστές κινήσεις".

Η αλήθεια είναι ότι "Τίγρης" δεν άγχεται. Και είναι δεδομένο ότι δεν θα πάρει παίκτες απλά για να πάρει. Τώρα που η πίεση αυξάνεται και οι αντιδράσεις πληθαίνουν, εκείνος είναι απόλυτα ήρεμος και σίγουρος ότι (πρωτοστατούντος εκείνου), η ΑΕΚ θα βρει τους κατάλληλους, γιατί ο ίδιος έχει το know how. Σύμφωνα με αυτό, είναι προτιμότερο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής σε 10 ημέρες από σήμερα (τυχαίος ο αριθμός), με τη σιγουριά ότι είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα, παρά να γίνει κίνηση υπό την πίεση των στιγμών.

Όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, για να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να υπάρχει σύμφωνη γνώμη του προπονητή και για το πρόσωπο, όχι μόνο για τα χαρακτηριστικά. Ιστορία νέου Τρίστασον (καπέλωμα στον Χιμένεθ) δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Το σημαντικότερο όλων όμως , είναι ότι ο ίδιος ο Μελισσανίδης, είναι σε καθημερινή βάση, απόλυτα ενεργός. Αυτός αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα για να γίνουν ορθές κινήσεις.

Μπροστά στα μεταγραφικά αδιέξοδα που η ΑΕΚ βρέθηκε για λόγους που έχουν πολλαπλώς εξηγηθεί, αναλυθεί και αξιολογηθεί σε αυτόν τον χώρο, είναι έτοιμος να δώσεις τις λύσεις, τη στιγμή που θα το κρίνει. Δηλαδή όταν θα είναι απόλυτα βέβαιος. Άλλωστε είναι απόλυτα μέσα σε όλα τα ζητήματα, ακόμα και με προσωπικές επαφές, οι οποίες κορυφώνονται τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία της εταιρείας του.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24