ΑΕΚ

Ο Μάνταλος άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γύρισε… ανάποδα η έκπληξη που ετοίμαζαν οι παίκτες της ΑΕΚ στον Πέτρο Μάνταλο. Τους "τρέλανε" όλους μέσα στα αποδυτήρια. Δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν δει τον Πέτρο Μάνταλο, ήταν 48 ώρες πριν το παιχνίδι με τη Μίλαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Τότε που, όπως είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr, είχαν περάσει όλοι παίκτες για να επισκεφτούν τον αρχηγό, μετά την επέμβαση στους χιαστούς.

Μάλιστα επειδή ήταν ακόμα υπό την επήρεια της νάρκωσης και του χειρουργείου, μόλις και μετά βίας αναγνώριζε τους συμπαίκτες του και μπορούσε να επικοινωνήσει. Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ όχι μόνο ήταν δεδομένο αυτό που είχε πει και ο Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια ("όλα τα ματς πλέον θα τα παίζουμε και θα τα κερδίζουμε και για τον Πέτρο"), αλλά είχαν σκοπό το γκολ που θα πετύχαιναν με τη Μίλαν, να το αφιέρωναν στον Μάνταλο. Γκολ δεν ήρθε, την ισοπαλία, παρότι και αυτό ήταν επιτυχία, δεν ταίριαζε να του την αφιερώσουν, αλλά έτσι κι αλλιώς ο αρχηγός τους… αιφνιδίασε. Αντί να του κάνουν έκπληξη την Πέμπτη (2/11), την έκανε αυτός.

Αμέσως μετά το ματς εμφανίστηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και… τρέλανε τους πάντες. Τους άφησε άφωνους. Είχαν περάσει σχεδόν 48 ώρες από τότε που είχε κάνει την επέμβαση και μόλις 24 από τότε που είχε πάρει εξιτήριο. Και αντί να βρίσκεται στο σπίτι του και στο κρεβάτι, έμπαινε στα αποδυτήρια σαν να μην συνέβαινε τίποτα και αγκάλιαζε τους συμπαίκτες του για το αποτέλεσμα απέναντι στη Μίλαν. "Αντί να του κάνουμε εμείς έκπληξη και αφιερώσεις, μπήκε αυτός και μας έδινε συγχαρητήρια. Θα μας τρελάνει", έλεγαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ο Μάνταλος άφησε άφωνους τους συμπαίκτες του

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ

Προφανώς και η τυπική διαδικασία μετά το εξιτήριο που πήρε ο Μάνταλος από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη (1/11), δεν προέβλεπε έξοδο από το σπίτι. Πολύ περισσότερο "εξόρμηση" στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ματς της ΑΕΚ με τη Μίλαν. Όμως δεν υπήρχε καμία δύναμη που να μπορούσε να κρατήσει τον αρχηγό μακριά από την ομάδα και τους συμπαίκτες του. Και μάλιστα όχι μόνο πήγε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το ματς από τα μπουθ, αλλά ήθελε οπωσδήποτε να κατέβει και στα αποδυτήρια αμέσως μετά την λήξη. Χωρίς να σηκώνει ούτε και σ’ αυτό αντιρρήσεις.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάνταλος επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ μετά από επέμβαση, δίπλα στους συμπαίκτες του. Το είχε κάνει και το 2015, όταν και πάλι είχε κάνει χειρουργείο για χιαστούς. Τότε η επέμβαση είχε γίνει ημέρα Παρασκευή και το Σάββατο είχε πάρει εξιτήριο. Τότε η ΑΕΚ έπαιζε Κυριακή στον Ταύρο με τον Φωστήρα. Εκεί φυσικά και δεν μπορούσε να δώσει το παρών στις εξέδρες ο Μάνταλος.

Και οι συμπαίκτες του, μόλις πέτυχαν γκολ, έβγαλαν στον πανηγυρισμό μια φανέλα με το νούμερο "20" και του έκαναν αφιέρωση. Την επόμενη ημέρα όμως, ο Μάνταλος εμφανίστηκε με πατερίτσες στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και τότε πάλι τους είχε αιφνιδιάσει όλους. Άπαντες στα αποδυτήρια είχαν μείνει άφωνοι και ο Μάνταλος τους ευχαριστούσε για την αφιέρωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ