ΑΕΚ

Ο Λάζαρος περιγράφει τη γκολάρα του: "Θέλω να το δω στην τηλεόραση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε για το απίθανο ψαλιδάκι του στον ημιτελικό με την ΑΕΛ, που χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση στον τελικό, και ανέφερε ότι θέλει να το δει στην τηλεόραση.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ το βράδυ της Τετάρτης (18/4) ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μπήκε ως αλλαγή και στο 94' σημείωσε ένα γκολ που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην καριέρα του. Με ψαλιδάκι. Σημείωσε το 1-0 και χάρισε στην Ένωση την πρόκριση στον τελικό.

Όταν ρωτήθηκε για το μοναδικό του γκολ, απάντησε: "Το μόνο που κατάφερα να δω ήταν ότι η μπάλα πέρασε κοντά στη συμβολή. Κατάλαβα ότι έχω πηδήξει ψηλά, αλλά θέλω να το δω στην τηλεόραση. Μια special χρονιά και δεν έχει τελειώσει. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για ό,τι γίνεται αυτή τη χρονιά.

Ο τελικός πάντα είναι μεγάλο ντέρμπι, γι' αυτό και λέγεται τελικός. Είναι σημαντικό να βρούμε τον ρυθμό μας, μέχρι και αυτόν που είχαμε πριν από τη διακοπή. Η ομάδα είναι καλή και είμαι χαρούμενος για αυτή τη σεζόν".

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, σχολίασε: " Έχουμε άλλες τρεις μάχες να δώσουμε. Θέλω να τελειώσει η χρονιά και θα δούμε τι θα γίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το γκολ της χρονιάς και της πρόκρισης από τον Χριστοδουλόπουλο!
AUDIO: Έτσι περιέγραψε ο Sport24 Radio 103,3 την γκολάρα του Λάζαρου
Το θαύμα του Λαζάρου
Το τρομερό ξέσπασμα του πάγκου της ΑΕΚ μετά το γκολ του Λάζαρου
Χιμένεθ: "Ελπίζω να έχουμε περισσότερη τύχη με τις διαιτητικές αποφάσεις στον τελικό"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ