ΑΕΚ

Ο Λαμπρόπουλος ταξιδεύει εκεί που έκλαψε

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λαμπρόπουλος γυρίζει σήμερα (14/4) μετά από 373 μέρες και 1945 (αγωνιστικά) λεπτά, στην πόλη που πέρασε μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της καριέρας του, αυτή την φορά για να αγγίξει ένα πρωτάθλημα.

Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Και η ποδοσφαιρική ζωή, ακόμα πιο περίεργα. Πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε επιστρέψει από τα Χανιά, με τα δάκρυα του πόνου και της απόγνωσης από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, να μην έχουν στεγνώσει. Μ’ ένα δύσκολο χειρουργείο μπροστά του και με το ποδοσφαιρικό μέλλον αβέβαιο, παρά την ακαριαία εντολή Μελισσανίδη για ανανέωση του συμβολαίου του.

Σήμερα (14/4), ο Λαμπρόπουλος θα μπει στο αεροπλάνο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ, για να ταξιδέψει και πάλι για τα Χανιά. Θα επιστρέψει μετά από 373 μέρες στο τόπο που «διέλυσε» τους χιαστούς του σε μια φάση ανύποπτη. Θα επιστρέψει μετά από 1945 αγωνιστικά λεπτά που έχει αγωνιστεί σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, αφότου επέστρεψε δυνατός από το χειρουργείο στο γόνατο. Κυρίως θα επιστρέψει, για να πάρει τους τρεις από τους τέσσερις βαθμούς που χρειάζεται η ΑΕΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Όλο αυτό το ταξίδι για τον Λαμπρόπουλο, προφανώς και είναι ξεχωριστό. Και το αυριανό (15/4) ματς με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, είναι μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση. Όπως όμως κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν, έτσι κι ο Λαμπρόπουλος μένει συγκεντρωμένος μόνο στη δουλειά που έχει να κάνει στην Κρήτη.

Άλλωστε, λόγω της απουσίας του τιμωρημένου και τραυματία Βράνιες, ο Έλληνας στόπερ θα ξεκινήσει βασικός στο πλευρό του Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Και όταν θα μπει στο γήπεδο του Πλατανιά, δεν πρόκειται να έχει στο μυαλό του το (καταραμένο) 51ο λεπτό του περσινού ματς που του έφερε δάκρυα (ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο), αλλά τα τωρινά 90 λεπτά, που θα φέρουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, πιο κοντά στο χαμόγελο του πρωταθλήματος.

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ

Πάντως η αλήθεια είναι πως και για τον Λαμπρόπουλο, όπως και για τον Μάνταλο αλλά και για τον Γιόχανσον, ο εφιάλτης του δικού τους σοβαρού τραυματισμού, «ζωντάνεψε» αυτές τις μέρες μέσα από την ατυχία του Πάρη Μπάμπη. «Πάγωσαν» την προηγούμενη Τετάρτη (11/4) όταν είδαν τον μικρό να χτυπάει άσχημα στο γόνατο σ’ εκείνο το τζαρτζάρισμα στην προπόνηση.

«Πάγωσαν» ακόμα περισσότερο όταν άκουσαν χθες (13/4) πως η διάγνωση είναι για ολική ρήξη χιαστού. Και είναι δεδομένο πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα σταθούν στο πλευρό του Μπάμπη και θα τον στηρίξουν. Όμως ένα… κλικ πιο πολύ, ο Λαμπρόπουλος που άρχισε πέρυσι ακριβώς την ίδια εποχή, να περνά ακριβώς την ίδια περιπέτεια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ