ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ μίλησε

Ο κόσμος της ΑΕΚ μίλησε

Το Sport24.gr έθεσε τα ερωτήματα και οι φίλοι της ΑΕΚ πήραν θέση. Διαβάστε ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πορεία της Ένωσης και τι πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης τρέχουν συνεχώς. Το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το συναινετικό διαζύγιο με τον Τραϊανό Δέλλα και ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου τρέχουν την επόμενη μέρα τόσο στον πάγκο όσο και γενικότερα στο οργανωτικό κομμάτι.

Το Sport24.gr λίγες ώρες μετά το "αντίο" στον "κολοσσό" έθεσε ερωτήματα τόσο για τον πάγκο όσο και για το ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην ομάδα.

Οι περίπου 10.000 φίλαθλοι της Ένωσης σίγουρα θα προβληματίσουν αρκετά τους υπεύθυνους, αφού δεν... κρύφτηκαν πίσω από πρόσωπα και εκφράστηκαν μέσω της ψηφοφορίας ανοιχτά. Ας δούμε τα αποτελέσματα:

Ηταν σωστή η απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε διακοπή της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα;

ΝΑΙ: 30%

ΟΧΙ 70%

Τώρα η ΑΕΚ πρέπει να προσλάβει...

Ξένο προπονητή: 79%

Έλληνα προπονητή: 21%

Ποιος ευθύνεται για την πορεία της ΑΕΚ;

Δέλλας: 9%

Μπάγεβιτς: 14%

Μελισσανίδης: 71%

Μιλοβάνοβιτς: 6%

Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στη συνέχεια;

Να τραβήξει την πορεία της με μπροστάρη τον Μπάγεβιτς: 29%

Να δώσει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα: 71%

Ανανέωση τώρα

Τι προκύπτει από την ψηφοφορία; Ο κόσμος ήθελε να δοθεί τουλάχιστον μία ακόμα ευκαιρία στον Τραϊανό Δέλλα. Ο Έλληνας τεχνικός τράβηξε το κουπί των μικρών κατηγοριών και σίγουρα άξιζε περισσότερης υπομονής. Από εκεί και πέρα ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να είναι από την ξένη αγορά, αφού στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Τέλος, έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως το 71% των φιλάθλων ρίχνει την ευθύνη για την πορεία στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ το ίδιο ποσοστό σε άλλο ερώτημα θέλει νέα πρόσωπα στην ομάδα και όχι τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ