ΑΕΚ

Ο κόουτς της Ράγιο μίλησε στο Sport24.gr για ΑΕΚ και Μπα

Ο κόουτς της Ράγιο μίλησε στο Sport24.gr για ΑΕΚ και Μπα

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο Χέμεθ και ζήτησε την άποψή του σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον στόπερ, Αμπντουλαγέ Μπα.

Ο Αμπντουλαγέ Μπα (στην κεντρική photo δίπλα στον Ραούλ Ταμούδο) παίζει τις τελευταίες ώρες ως ο εκλεκτός του Μιγκέλ Καρντόσο για την ενίσχυση της γραμμής των στόπερ της ΑΕΚ.

Ο Σενεγαλέζος δεξιοπόδαρος, διαθέτει το "πακέτο" των χαρακτηριστικών που ψάχνει ο Πορτογάλος προπονητής, ώστε η άμυνα της Ένωσης όχι απλώς ν' αποκτήσει ένα ακόμα πρόσωπο, αλλά να ισχυροποιηθεί σε τομείς που υστερεί.

Το Sport24.gr έφτασε μέχρι τον προπονητή της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο Χέμεθ ώστε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φημολογούμενο "φλερτ" της Ένωσης με τον προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή.

Καθόσον ο Μπα δεσμεύεται με συμβόλαιο με το κλαμπ έως το 2021, φυσικό και επόμενο είναι κανείς από την Βαγιεκάνο να μην μιλάει με σιγουριά για το μέλλον του παίκτη. Θα ήταν αντιεπαγγελματικό άλλωστε να προτρέξουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Αμπντουλαγιέ Μπα έχει μιλήσει με τη διοίκηση της Ράγιο και έχει ζητήσει να φύγει. Πάνω σε αυτά και στα "κιτρινόμαυρα" δημοσιεύματα στην Ελλάδα πατήσαμε για να ρωτήσουμε τον Πάκο Χέμεθ για κάποιο update στην υπόθεση. Ο 49χρονος τεχνικός με τα λόγια του ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι εκτός από καπνός, υπάρχει και φωτιά: "Νομίζω πως είναι αλήθεια αυτά που γράφονται".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμπντουλαγιέ Μπα μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Καρντόσο, παράλληλα όμως ο κόουτς και το αρμόδιο τμήμα της ΑΕΚ μελετούν κι άλλες περιπτώσεις παικτών με κοινά χαρακτηριστικά με αυτά του θηριώδη Σενεγαλέζου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ