ΑΕΚ

Ο Κονέ χάνει τον τελικό με τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κονέ ήταν από τους παίκτες που πανηγύρισαν πιο έξαλλα απ' όλους στην ΑΕΚ την πρόκριση, αλλά στα αποδυτήρια έμαθε κακά μαντάτα.

Εντός γηπέδου, στον πάγκο της ΑΕΚ, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αυτό που έγινε μετά το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ματς με τη Λάρισα, ήταν ανεπανάληπτο. Και ας μην ήταν καν η πρώτη φορά φέτος που η Ένωση σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αμέσως μετά το γκολ, όλος ο πάγκος της ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο, με πρώτο τον Παναγιώτη Κονέ, που έκανε ένα... σπριντ για να φτάσει και να ορμήσει πάνω στον Λάζαρο, ενώ στη συνέχεια άρπαξε στην αγκαλιά του τον Σέρχιο Αραούχο και τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Ο Κονέ πανηγύρισε ίσως πιο έξαλλα απ' όλους αυτή την πρόκριση, αλλά μόλις μπήκε στα αποδυτήρια, από το ζενίθ, πήγε στο... ναδίρ. Τον ενημέρωσαν πως με την κίτρινη που δέχθηκε, συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου.

Κάτι που ήταν "ψυχρολουσία" για τον Κονέ, που όπως φάνηκε και από τους πανηγυρισμούς, ήθελε σαν τρελός να παίξει σ' αυτό το ματς. Μάλιστα ο Κονέ δεν μπορούσε να το πιστέψει. "Δεν μπορεί, δεν γίνεται να έχω κάρτες", έλεγε και ξανάλεγε μέσα στα αποδυτήρια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Τρέλα" για τους πρωταθλητές, χαμός με τα εισιτήρια του ΑΕΚ - Λεβαδειακός!
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ΑΕΚ - Λεβαδειακός
Το επικό σχόλιο του Γιούση για το γκολ του Λάζαρου και τον προπονητή της ΑΕΛ
Οι εντυπωσιακές drone φωτογραφίες απ' τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ποιο είναι το σημαντικότερο γκολ της φετινής ΑΕΚ;
Το γκολ του Λάζαρου θύμισε Τζορκαέφ στην "Gazzetta dello Sport"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ