ΑΕΚ

Ο Κονέ έχει το... σημάδι του πρωταθλητή

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Κονέ, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο το τραυματισμένο κεφάλι του, με ανάρτηση στο Instagram απ' το... κρεβάτι του πόνου. (PHOTO)

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα 2-0 του Λεβαδειακού, κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα ύστερα από 24 χρόνια, με την υποσημείωση πως δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η απόφαση του Δημήτρη Σκουτέρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες της Ένωσης, μετά τη λήξη του αγώνα, έκαναν τον καθιερωμένο γύρο του θριάμβου, ενώ πανηγύρισαν με την ψυχή τους και στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, ένας εξ αυτών έφυγε λαβωμένος απ' τον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι, ύστερα από αγκωνιά που δέχθηκε απ' τον συμπαίκτη του, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι σε μία εναέρια μονομαχία.

Ο 30χρονος μέσος της ΑΕΚ δεν φαίνεται πως επηρεάστηκε ιδιαίτερα και επέλεξε να σχολιάσει με χιουμοριστικό τρόπο το συμβάν. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία selfie απ' το... κρεβάτι του πόνου, μαζί με τον γιατρό της ομάδας, Άλκη Καλλιακμάνη και τον φυσιοθεραπευτή, Γιάννη Μπουρουτζήκα, γράφοντας: "Το σημάδι του πρωταθλητή".

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Κονέ έχει το... σημάδι του πρωταθλητή

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξενύχτησε και γιόρτασε όλη η ΑΕΚ
Συνεχάρη την ΑΕΚ ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας
Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα και κυρία Κορδέρο πανηγύρισαν το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Καραλής: "Μας αφανίσατε, αλλά η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ"
Μανόλο, ο καλύτερος
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ