ΑΕΚ

Ο Jogo: "Η Γουλβς θέλει τον Ολιβέιρα της ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο της Γουλβς σύμφωνα την εφημερίδα της πατρίδας του, O Jogo.

Η Γουλβς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ωστόσο η πρόταση των λύκων απορρίφθηκε από την Ένωση. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα της πατρίδας του, O Jogo, οι λύκοι θέλουν εκ νέου τον 29χρονο Πορτογάλο επιθετικό του Δικεφάλου.

"Ο Νέλσον Ολιβέιρα που πέτυχε 14 γκολ στην τελευταία σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος θα μπορούσε να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο που ψάχνει έναν επιθετικό. Ο πρώην φορ της Μπενφίκα βρέθηκε στο προσκήνιο τον Ιανουάριο, αλλά η μεταγραφή χάλασε γιατί η Γουλβς δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 5.000.000 ευρώ.

Ο Ζόρζε Μέντες μεσολαβεί στην υπόθεση και τώρα η Γουλβς μπορεί να ανέβει στα χρήματα για να έχει τον Ολιβέιρα ως εναλλακτική του Ραούλ Χιμένες", αναφέρεται χαρακτηριστικά ενώ τονίζεται ότι ο Μέιτλαντ-Νάιλς, ο οποίος βρίσκεται υπό αποχώρηση από την Άρσεναλ, είναι επίσης στόχος για τη μεσαία γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης δίνει το ΟΚ για Μάνταλο
ΑΕΚ: Ήρθε η πρόταση των 4.3 εκατομμυρίων για Μάνταλο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ