ΑΕΚ

Ο "εφιάλτης" ξαναγύρισε

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Τους σόκαρε όλους και ξύπνησε άσχημες μνήμες στην ΑΕΚ, ο σοβαρός τραυματισμός του Πάρη Μπάμπη, στην προτελευταία φάση της προπόνησης και σε "κουφή" φάση.

Τώρα που ο Πέτρος Μάνταλος έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει ανεβάσει ρυθμούς δουλειάς, εκείνο το καταραμένο απόγευμα στη Νέα Σμύρνη και το καταραμένο βράδυ στο Μιλάνο, μοιάζουν μακρινά σ’ όλους.

Και στους ίδιους τους δυο παίκτες και στους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους. Όμως η αλήθεια είναι πως η φετινή ΑΕΚ, έχει ζήσει εις διπλούν τον εφιάλτη με τους τραυματισμούς στα γόνατα.

Και πάνω αυτοί οι εφιάλτες είχαν ξορκιστεί, επέστρεψαν με τον σοβαρό τραυματισμό του Πάρη Μπάμπη. Όλοι σοκαρίστηκαν μ’ αυτό που έπαθε ο 19χρονος μέσος και μάλιστα πάνω σ’ ένα τζαρτζάρισμα, στην τελευταία φάση του "διπλού".

Ξύπνησε άσχημες μνήμες αυτός ο τραυματισμός του Μπάμπη και έριξε βαριά σκιά στα Σπάτα. Όλοι «τρελάθηκαν» μ’ αυτό που έγινε. Και έσπευσαν στο πλευρό του νεαρού μέσου.

Είναι χαρακτηριστικό πως επηρεάστηκαν πολύ παίκτες όπως ο Μασούντ, που με τον Μπάμπη είναι στα ίδια αποδυτήρια μόλις τρεις μήνες. Ενώ όπως ήταν φυσικό, όλο αυτό ήταν πλήγμα στο εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε όλο το τελευταίο διάστημα στα Σπάτα.

Πάντως δεδομένα εκείνο που ο Μπάμπης έχει εισπράξει, είναι την στήριξη όλων των συμπαικτών του. Εξ ου και ο νεαρός αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει ευχαριστήριο μήνυμα στον λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας, όλα περνούν μέρα με την ημέρα", έγραψε ο Μπάμπης.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οκτάωρη εκδίκαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μετά την Δευτέρα η απόφαση
Το συγκινητικό μήνυμα του Μασούντ για τον Μπάμπη
"Πάγωσαν" με Μπάμπη στην ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ