ΑΕΚ

Ο δρόμος του... καθαρού μυαλού

Ο δρόμος του... καθαρού μυαλού
Δέλλας INTIME SPORTS

Μετά από μία... "νεκρή" μέρα, την Δευτέρα (19/10) ξεκινά η διαχείριση της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό. Περισυλλογή από όλους.

Μπορεί το αποτέλεσμα στο γήπεδο Καραϊσκάκη να ήταν βαρύ, όμως εκείνο που έλεγαν από την ΑΕΚ ήδη από το βράδυ του Σάββατου (17/10), ήταν πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να επιχειρήσουν να το διαχειριστούν εν θερμώ. Από την διοίκηση μέχρι και τον προπονητή, το ζητούμενο ήταν πρώτα το καθαρό μυαλό και μετά η αποτίμηση όλων όσων έγιναν στο ντέρμπι και η προβολή τους στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Προφανώς και υπήρξε και υπάρχει προβληματισμός και για όσα έγιναν στο ντέρμπι και για το μέλλον της ομάδας. Αλλά καμία απόφαση δεν έχει παρθεί, ούτε πρόκειται να παρθεί εν θερμώ.

Την Κυριακή (18/10) δεν υπήρξε καμία επικοινωνία ανάμεσα σε κάποιον από την διοίκηση της ΑΕΚ και τον Τραϊανό Δέλλα. Δεν υπήρξε ούτε καν προπόνηση στα Σπάτα, αλλά ρεπό για τους ποδοσφαιριστές. Για όλους και σ’ όλες τις βαθμίδες της ομάδας, ήταν μια μέρα περισυλλογής. Σήμερα (19/10) είναι μια άλλη μέρα. Ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις. Πιθανόν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να βρεθούν στα Σπάτα και ενδεχομένως να έχουν μια πρώτη κουβέντα με τον Δέλλα.

Επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει μια πρώτη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσει ο Δέλλας και τον λόγο στους παίκτες του, για να καταθέσουν την άποψη τους για όσα πήγαν στραβά. Είναι εξάλλου κάτι που έχει επαναλάβει μετά από βαρύ αγωνιστικό πλήγμα.

Επί της ουσίας από σήμερα θα ξεκινήσει η διαχείριση της ζημιάς από το ντέρμπι. Σ’ όλα τα επίπεδα και απ’ όλους μέσα στην ομάδα. Χωρίς πάντως να προκύπτει από πουθενά, πως τίθεται ζήτημα εξελίξεων. Παρόλο που με δεδομένο πως επιλέχθηκε ο δρόμος της ηρεμίας και του καθαρού μυαλού για τις πρώτες ώρες μετά το ντέρμπι, για τη συνέχεια τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ