ΑΕΚ

"Ο Αραούχο πωλήθηκε στην ΑΕΚ"

"Ο Αραούχο πωλήθηκε στην ΑΕΚ"

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ισχυρίστηκε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να πει σε ποια ομάδα πωλείται ο Σέρχιο Αραούχο, την ώρα που η laprovincia αναφέρει πως πρόκειται για την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας εξήγησε τον λόγο που ο Σέρχιο Αραούχο δεν πωλήθηκε στην Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ αποκάλυψε ότι τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να πει την ομάδα στην οποία τελικά πωλείται ο Αργεντινός επιθετικός.

Η ιστοσελίδα laprovincia, πάντως, αναφέρει πως η ΑΕΚ είναι εκείνη που αγοράζει τον "Τσίνο". Λίγο νωρίτερα είχατε διαβάσει το ρεπορτάζ του Sport24.gr, σύμφωνα με το οποίο η Ένωση πράγματι θα στραφεί στην περίπτωση του Αραούχο, αν ο Νέλσον Ολιβέιρα πουληθεί στη Γουλβς.

Για πρώτη φορά ο 28χρονος φόρεσε τα "κιτρινόμαυρα" ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2017, με 21 συμμετοχές και εννέα γκολ. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου το ίδιο έτος γύρισε στην Αθήνα για την Ένωση, με την οποία εκ νέου ως δανεικός είχε απολογισμό 39 παρουσίες και 14 τέρματα.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, πρόεδρος της Λας Πάλμας, δήλωσε: "Οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ουάχντα σταμάτησαν. Δεχτήκαμε να αλλάξουν μια φορά οι όροι στους οποίους είχαμε συμφωνήσει, όχι όμως και για δεύτερη φορά. Δεν μου επιτρέπεται να πω σε μια ομάδα θα πάει ο Αραούχο. Αύριο ή μεθαύριο θα είμαι σε θέση να πω πού πωλείται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ