ΑΕΚ

"Ντόπες" σε Μπακάκη και Κλωναρίδη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ στην ομιλία που έκανε στα Σπάτα, έδωσε συγχαρητήρια, αλλά στάθηκε και σε δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στους Μπακάκη και Κλωναρίδη.

Είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με τη Ντινάμο. Παρόλο που δεν ήρθε η νίκη. Και ήθελε να τους επιβραβεύσει στην ομιλία που έκανε σήμερα (16/2) στα Σπάτα.

Όμως πρωτίστως, ήθελε να στηρίξει ψυχολογικά δυο ποδοσφαιριστές. Τον Μιχάλη Μπακάκη που σταθερά από την αρχή της σεζόν είναι από τους κορυφαίους της ΑΕΚ αλλά είχε μια άτυχη στιγμή στο γκολ της Ντινάμο και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που δεν είχε (ξανά) καλή απόδοση.

"Δεν έκανες μόνο εσύ λάθος στο γκολ και είναι πολύ σημαντικό πως αμέσως μετά συνέχισες να παίζεις με το ίδιο θάρρος και την ίδια θέληση και βοήθησες την ομάδα", είπε ο Χιμένεθ στον Μπακάκη ενώ στον Κλωναρίδη επεσήμανε πως "να ξέρεις πως βοήθησες πολύ ώστε να βγει το πλάνο που είχαμε κάνει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Λάζαρο για το παιχνίδι που έκανε, αλλά βοήθησες και εσύ σ’ αυτό".

Ο Χιμένεθ έδωσε συγχαρητήρια και στον Γιώργο Γιακουμάκη. Όσο για τη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του, για τους τελικούς που ακολουθούν.

"Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια και για την προσπάθεια και για το γεγονός πως καταφέρατε να μην αφήσετε να χαθεί ένα τέτοιο ματς. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μόνο τελικούς μπροστά μας.

Ξέρω πως είστε κουρασμένοι και πως είναι δύσκολο. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Μόνο να πηγαίνουμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Πρώτα να κερδίσουμε την Κυριακή στην Ξάνθη και μετά πάμε για να κερδίσουμε στο Κίεβο", ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ