ΑΕΚ

Ντίντακ: "Ακόμα και ένας βαθμός, κάνει διαφορά"

Ντίντακ: "Ακόμα και ένας βαθμός, κάνει διαφορά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Καταλανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Ντίντακ Βιλά, υποστήριξε ότι ακόμη κι ο βαθμός στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό μπορεί να κάνει διαφορά ενόψει των play-offs που ακολουθούν της κανονικής διάρκειας της Super League.

Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί μέχρι τώρα τα πράγματα, για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει, είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Γι αυτό και οι "κιτρινόμαυροι" έχουν στο μυαλό τους να εξασφαλίσουν την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά, σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Και πάνω σ' αυτή την προοπτική, κάθε νίκη σε ματς όπως το Κυριακάτικο (20/3) απέναντι στον Παναιτωλικό, μετρά. Αυτό τόνισε ο Ντίντακ Βιλά, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

"Αν θυμηθούμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν σχεδόν αδύνατο να παίξουμε ποδόσφαιρο, λόγω των καιρικών συνθηκών. Επίσης ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα και είχε στηθεί πολύ αμυντικά, γι' αυτό και μας δυσκόλεψε να νικήσουμε. Θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σ' αυτό το σερί χωρίς νίκη που έχουμε εκτός έδρας. Σίγουρα στα πλέι οφ δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να μπούμε στο γήπεδο χωρίς να πάρουμε τη νίκη. Φυσικά και έχουμε κίνητρο. Κάθένας μας παίζει για να κερδίσει θέση βασικού ενόψει των πλέι οφ, ενώ ακόμα κι ένας βαθμός στην ειδική βαθμολογία μπορεί να κάνει τη διαφορά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ