ΑΕΚ

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για Λαμπρόπουλο!

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο στόχαστρο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια φέρεται να έχει μπει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και σύντομα το φλερτ είναι πιθανό να εξελιχθεί σε "γάμο". Το Sport24.gr αποκαλύπτει.

Φαίνεται πως η υπομονή του Βασίλη Λαμπρόπουλου από την στιγμή που η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να τον θέσει στο περιθώριο φτάνει στο τέλος της.

Ο διεθνής στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο φινάλε της περιόδου κι έχει μπει στο ψυγείο από τις 24 Νοεμβρίου (σ.σ. έπειτα από την ήττα της ομάδας του στο Αγρίνιο με 2-1), φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές από τη διοίκηση του συλλόγου της Γαλικίας, μάλιστα, είναι θέμα χρόνου να κλείσει το θέμα με την υπογραφή συμβολαίων, εκτός απροόπτου. Ο 29χρονος παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει με αυτό το σκοπό στην Ιβηρική σύντομα, αν δεν το έχει κάνει ήδη το προηγούμενο διάστημα.

Μπορεί η "Ντέπορ" να αγωνίζεται στη "Σεγούντα Ντιβισιόν", ωστόσο, δεν παύει να είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ισπανίας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, άρα οι πιθανότητες να επιστρέψει στην "Πριμέρα" στο τέλος της περιόδου είναι περιορισμένες.

Ωστόσο, αν καταφέρει να μπει στην εξάδα, θα πάρει μέρος στα play off όπου θα διεκδικήσει την τρίτη προνομιούχο θέση της ανόδου (οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας ανεβαίνουν απευθείας).

Αυτό σημαίνει, πάντως, ότι ανοίγει μια -ενδιαφέρουσα- νέα σελίδα στην καριέρα του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος όλα αυτό το διάστημα δέχθηκε κι άλλες προτάσεις. Ωστόσο, φαίνεται πως τον κερδίζει το ενδιαφέρον της Ντεπορτίβο και η προοπτική να αγωνιστεί στα ισπανικά γήπεδα.

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέτρησε 16 συμμετοχές (μία ασίστ), ενώ συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ έπαιξε σε 135 παιχνίδια (5 γκολ, μία ασίστ).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ