ΑΕΚ

Νίκος Κωστένογλου: "Πιστεύω με ΠΑΟΚ θα έχουμε 50.000 κόσμο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ΑΕΚ - Λαμία, ο Νίκος Κωστένογλου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ένωση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 29/9 θα έχει 50.000 φιλάθλους στο πλευρό της.

Η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία με 2-0 και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Νίκος Κωστένογλου στην καλύτερή του ατάκα υπογράμμισε την πεποίθησή του ότι στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ (29/9), η ομάδα του θα έχει τη στήριξη 50.000 φιλάθλων της.

" Πιστεύω πως με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε 50.000 κόσμο" είπε ο Νίκος Κωστένογλου σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την προσέλευση του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για τον αν βγαίνει η δουλειά στο γήπεδο, σχολίασε: " Αναμφισβήτητα οι τρεις βαθμοί. Κατά δεύτερο λόγο ότι η ομάδα είχε σωστή πειθαρχία. Παίξαμε με αντίπαλο με αμυντικούς προσανατολισμούς και αντεπιθέσεις. Εμείς δεν δεχθήκαμε καμία φάση, με εξαίρεση μια. Στο πρώτο μέρος ήμασταν ενεργητικοί αρκετά, στο δεύτερο γνωρίζαμε ποια θα είναι η εικόνα μας. Το τρίτο είναι ότι δώσαμε χρόνο σε ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν το παιχνίδι. Θέλουμε να συμμετέχουν αρκετοί παίκτες στην πορεία".

Για το πότε η ΑΕΚ θα έχει διάρκεια στο παιχνίδι της και για το αν έχει να στείλει ένα μήνυμα σε αυτούς που έλεγαν ότι η χρονιά είναι χαμένη μετά την Ξάνθη: " Χρονοδιάγραμμα δεν είναι εύκολο να βάλουμε για το πότε θα είσαι στην ιδανική σου κατάσταση. Με τον τρόπο που δουλεύουμε, σταδιακά αναμένω περισσότερη βελτίωση. Δεν δέχομαι ότι η χρονιά είναι χαμένη. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Θα είναι δύσκολη σίγουρα για όλους. Αυτό που έγινε την πρώτη βδομάδα ήταν εντυπωσιακό. Η διακοπή ήταν ευεργετική. Πρέπει με ποιοτικό τρόπο εργασίας να αλλάξουμε κι άλλο την εικόνα μας. Ήταν καθοριστικό στο πρώτο μέρος να τελειώσουμε το παιχνίδι".

Για το πώς θα βελτιωθεί η εικόνα του πρώτου μέρους: " Είναι σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες. Έστω κι αν ο αντίπαλος για μερικούς δεν θεωρείται ικανός, ο ίδιος αντίπαλος δημιούργησε προβλήματα στους προηγούμενους αντιπάλους. Είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία, αλλά όχι τόσο σωστή επιθετική λειτουργία. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο. Χρειάζεται σε κομβικά σημεία του ματς να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν αποτελεί όμως δικαιολογία. Πιστεύω πως η ομάδα θα παρουσιάζει βελτίωση".

Για το χειροκρότημα του κόσμου: " Δεν το άκουσα. Ευχαριστώ για την εκτίμηση και την ανταποδίδω. Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν θέλω να είναι προσωποκεντρική. Αυτό μόνο για τον πρόεδρό της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ