ΑΕΚ

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 1-2

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 1-2
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ αποδίδοντας κατά διαστήματα ποιοτικό ποδόσφαιρο κέρδισε με 2-1 τη Νίκη Βόλου, σε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Δείχνοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο τόσο δημιουργικά, όσο και ανασταλτικά, η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 τη Νίκη Βόλου χάρη στα γκολ των Αραβίδη και Μάνταλου, σκορπίζοντας χαμόγελα στον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και πονοκέφαλο στο στρατόπεδο των Θεσσαλών που, παρά το γκολ του Σκούρτη, εμφανίστηκαν ανέτοιμοι, καθώς έβλεπαν τη φιλική αυτή αναμέτρηση ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της Super League.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και άνοιξε το σκορ μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Αραβίδη, ο οποίος ολοκλήρωσε με ιδανικό πλασέ μία έξοχη συνεργασία των συμπαικτών του. Πλατέλλας και Μπακάκης κατάφεραν με δύο πάσες να βγάλουν σε θέση βολής τον Αραβίδη, κάνοντας τον τεχνικό της "Ένωσης", Τραϊανό Δέλλα, να χαμογελά από ικανοποίηση.

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 1-2
INTIME SPORTS

Η γηπεδούχος Νίκη Βόλου προσπάθησε να απαντήσει ανεπιτυχώς στο πέμπτο λεπτό με σουτ του Τζιώρα, μέχρι να ανακτήσει ξανά η ΑΕΚ τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να απειλήσει διαδοχικά με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόζα. Με τον Πορτογάλο να λύνει και να... δένει στο χώρο του κέντρου και να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του συνεχώς, ο "Δικέφαλος" υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη που βρισκόταν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, κυκλοφορούσε κατά βούληση την μπάλα, με συχνές επισκέψεις στα καρέ του Ταμπάκη.

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 1-2
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, εγκλωβισμένοι σε ένα μόνιμο παθητικό ρόλο, φαινόταν ανήμποροι να αντιδράσουν σε κάθε επέλαση των μεσοεπιθετικών της ΑΕΚ. Σε μία από αυτές, ο Πλατέλλας "άδειασε" πανέξυπνα τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος τον ανέτρεψε αναγκάζοντας το διαιτητή της αναμέτρησης, να υποδείξει το πέναλτι. Ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση στο 34' και νίκησε τον Ταμπάκη, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 1-2
INTIME SPORTS

Οι δύο προπονητές προέβησαν σε αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο εκτός από τη διάταξη και τα πρόσωπα, δε μεταβλήθηκε και η αγωνιστική εικόνα της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ συνέχιζε να έχει την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων, επισκεπτόμενη με την ίδια τακτική συχνότητα την εστία της Νίκης Βόλου, η οποία με εξαίρεση τις εμπνεύσεις του Ροζέριο Μάρτινς δυσκολευόταν όχι μόνο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας, η οποία εμποδίζονταν από τα συνεχή και αβίαστα λάθη.

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 1-2
INTIME SPORTS

Μάλιστα από το 62' στη σύνθεση της ΑΕΚ αγωνίστηκαν 11 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές από αυτούς που ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα, με φανερή την πρόθεση του Τραϊανού Δέλλα, όχι μόνο να δώσει απλά χρόνο συμμετοχής στους νεοεισελθόντες, αλλά και να τους εντάξει σε κανονικούς ρυθμούς αγώνα.

Ο Σκούρτης, θα δώσει μία νότα αισιοδοξίας στους γηπεδούχους, όταν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα στο 74', θα καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του στην ουσιαστικά μοναδική φάση που είχε στην αναμέτρηση μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο.

Θετικό πρόσημο έλαβαν για την ΑΕΚ, σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Τραϊανό Δέλλα, ενώ αντίθετα η Νίκη Βόλου εμφάνισε μία εικόνα προβληματική, εγκυμονώντας κινδύνους για το πρόσωπο που θα δείξει στη Super League.

Απονομή κυπέλλου στη Νίκη Βόλου

Μετά από τη λήξη της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Football League για την περυσινή σεζόν, στη Νίκη Βόλου.

Νίκη Βόλου - ΑΕΚ 1-2
INTIME SPORTS

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταμπάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Μαρινάκης), Σωτηράκος, Ίβενς (46' Μαχλελής), Καρασαλίδης, Λάουξ, Γιαννιτσάνης (69' Μέτσε), Κοτσαρίδης, Μουζακίτης (69' Νικλητσιώτης), Μάρτινς, Τζιώρας (73' Σκούρτης).

AEK:Ανέστης (62' Καραγκιολίδης), Μπακάκης (55' Γροντής), Κολοβέτσιος (62' Σαρρής), Λαμπρόπουλος (62' Σβάρνας), Πεταυράκης (55' Γεωργέας), Ανάκογλου (55' Ρόβας), Κορδέρο (46' Φαγέ), Μάνταλος (62' Μπρέσεβιτς), Πλατέλλας (46' Nτακόλ), Μπαρμπόζα (62' Ζόριτς), Αραβίδης (46' Ντούνης)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ