ΑΕΚ

Νέο συμβόλαιο ενόψει για τον Τζανετόπουλο

Νέο συμβόλαιο ενόψει για τον Τζανετόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος περιμένει την κλήση του για την υπογραφή νέου συμβολαίου το οποίο θα προβλέπει επέκταση της χρονικής διάρκειας συνεργασίας, καλύτερες αποδοχές και υψηλότερη ρήτρα αγοράς.

Είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με τη μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Αυτός για τον οποίο έχουν ήδη δείξει εμπράκτως ενδιαφέρον η Σεβίλλη και «απέξω-απέξω» η Ίντερ. Μόνιμα βασικός στα πλάνα του Δέλλα, έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει ψηλά: Καθιέρωση στην Ένωση, εθνική Ελλάδας, μεταγραφή στο εξωτερικό. Όλα δικαιούται να τα ονειρεύεται...

Για μια στιγμή όμως. Τα βήματα πρέπει να γίνουν σωστά και όχι βιαστικά. Ακόμα και σήμερα ο Άνταμ Τζανετόπουλος παραμένει ο πιο αδικημένος οικονομικά ποδοσφαιριστής της Ένωσης, βάσει πάντοτε του ρόλου που έχει επιλέξει για εκείνον ο προπονητής. Αμείβεται με ελάχιστα χρήματα, δίχως βέβαια να παραγνωρίζει τη μεγάλη ευκαιρία που του έδωσε η ΑΕΚ πριν από τρία χρόνια, προσφέροντας του συνεργασία τεσσάρων ετών, ενώ εκείνος εμφανίστηκε μία μέρα στα Σπάτα έχοντας ξεπεταχτεί από τα αζήτητα.

Το θέμα του ωστόσο μπαίνει στην τελική ευθεία. Η ΑΕΚ θέλει να «δέσει» τον Τζανετόπουλο, να του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο και παράλληλα να τον δικαιώσει και επιβραβεύσει για την εξέλιξη και προσπάθειά του. Από τα 1.100 ευρώ που έχει λαμβάνειν το μήνα ο Άνταμ, θα δει τις ετήσιες απολαβές του να πολλαπλασιάζονται σημαντικά, τουλάχιστον 7-8 φορές επάνω από τα χρήματα που εισπράττει σήμερα.

Μάλιστα αναμένεται ότι θα είναι αυξανόμενες ανά έτος και θα συμπεριλαμβάνουν σημαντικά μπόνους, τακτική την οποία η Ένωση πιστά και απαρέγκλιτα εφαρμόζει τα τελευταία τρία χρόνια προκειμένου να μπολιάζει με έξτρα κίνητρο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της.

ΑΕΚ και Τζανετόπουλος έχουν ήδη έλθει πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί εντός του μήνα με την υπογραφή των νέων συμβολαίων που λογικά θα προβλέπουν και νέα ρήτρα πώλησης, μεγαλύτερη από την υπάρχουσα του 1,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ