ΑΕΚ

Νέο συμβάν με Βράνιες!

Νέο συμβάν με Βράνιες!

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο ο Όγκνιεν Βράνιες δεν "χώρεσε" στην ενδεκάδα του Μανόλο Χιμένεθ κι εν τέλει έμεινε εκτός αποστολής.

Νέο συμβάν με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Βράνιες κατεγράφη χθες, στο ξενοδοχείο που συνήθως καταλύει η ομάδα πριν από τους αγώνες της. Όταν ο Βόσνιος ενημερώθηκε για τη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι, στην οποία δεν είχε συμπεριληφθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ, δημιούργησε φασαρία και σηκώθηκε να φύγει. Έσπευσε πίσω του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Λυμπερόπουλος για να τον "μαζέψει".

Ο Βράνιες, αφού πείστηκε να ηρεμήσει και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, επιβιβάστηκε κανονικά στο πούλμαν καθώς είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή των 19 και μετέβη στο "Γ. Καραϊσκάκης" μαζί με την ομάδα. Ωστόσο εκεί ο Χιμένεθ του το κρατούσε!

Ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να τον έχει στη 18αδα, εν τέλει τον άφησε εκτός αποστολής για να πάρει τη θέση του σε αυτή ο Μοράν. Ο Βράνιες προφανώς και θύμωσε ακόμα περισσότερο καθώς σηκώθηκε και έφυγε από το "Γ. Καραϊσκάκης" αντί να επιστρέψει κανονικά στο ξενοδοχείο με το πούλμαν της ΑΕΚ, όπως σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται.

Ένα ακόμα κεφάλαιο στο σίριαλ Βράνιες άνοιξε. Περιμένουμε να διαπιστώσουμε ποια συνέχεια θα δοθεί μέσα από την επόμενη προπόνηση της ομάδας και αν το θέμα θα οδηγήσει κάπου ψηλότερα.

Photo Credits: Eurokinissi

Ακούστε το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου στον Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ