ΑΕΚ

Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ με Αλμπάνη, δεν παίζει με Βίντι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΙΕΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΙΕΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νέα απώλεια για την ΑΕΚ, καθώς ο Χρήστος Αλμπάνης υπέστη θλάση στην σημερινή (18/8) προπόνηση στα Σπάτα.

«Καταραμένες» αποδεικνύονται πλέον οι προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, παραμονές των ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Πρώτα ήταν ο Μάνταλος, μετά ο Λόπες και τώρα είναι η σειρά του Χρήστου Αλμπάνη να πέσει «θύμα» της «κατάρας» αυτής.

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ τραυματίστηκε στον αριστερό τετρακέφαλο και η πρώτη ιατρική εκτίμηση είναι ότι έχει υποστεί θλάση. Ωστόσο θα χρειαστούν το λιγότερο 48 και το περισσότερο 72 ώρες, προκειμένου οι εξετάσεις στον Αλμπάνη να δείξουν το μέγεθος της ζημιάς και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Δεδομένα πάντως, δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον παίκτη, για το πρώτο ματς με την Βίντι την Τετάρτη (22/8) στην Βουδαπέστη, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο (25/8).

Κατά τα άλλα, ο Έλντερ Λόπες και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Με τον Πορτογάλο πιθανότατα αύριο Κυριακή (19/8), να δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές και να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ενώ ο Λούκας Μπογέ, έκανε θεραπεία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ