ΑΕΚ

Νέλσον Ολιβέιρα: "Να βελτιωθούμε γιατί αυτό δεν είναι ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη NOVA. Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητικής ηγεσίας, την εικόνα της ομάδας του και το ματς με τους κυανέρυθρους.

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο φορ της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ΑΕΚ - Πανιώνιος στο κανάλι της NOVA. Ο Πορτογάλος επιθετικός αναφέρθηκε στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, μιλώντας με καλά λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου.

Συγκεκριμένα, ο Νέλσον Ολιβέιρα είπε για τον "Κωστέ": " Δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω για τις αποφάσεις της διοίκησης. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Κωστένογλου, είτε είναι το τελευταίο του παιχνίδι είτε όχι, μας έχει βοηθήσει. Έχω μόνο καλά λόγια να πω. Ο κ. Κωστένογλου μας έχει βοηθήσει από την αρχή, είχε μια συμπεριφορά καλή με εμάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο".

Για τ' αποτελέσματα των τελευταίων αναμετρήσεων: " Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στο καλύτερο σημείο και όλοι προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Είναι απολύτως λογικό να μην είναι κανείς χαρούμενος, εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε γιατί αισθανόμαστε ότι δεν κάνουμε αυτό που αντιπροσωπεύει η ΑΕΚ και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο".

Για το αν είναι ψυχολογικό το θέμα της ομάδας: " Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη Μπάρκα, δεν είναι μόνο θέμα του προπονητή, αλλά και δικό μας, όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Πολλές φορές στο γήπεδο έχουμε νευρικότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε σωστές πάσες και κάνουμε εύκολα λάθη. Όλοι πρέπει να βελτιωθούμε γιατί αυτό δεν είναι η ΑΕΚ".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη ζωή του στην Αθήνα: " Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με έχει εκπλήξει θετικά. Αν το συγκρίνω με την Πορτογαλία θα μπορούσα να πω ότι είμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο. Ίσως λείπει λίγο η τεχνική αλλά έχει περισσότερη δύναμη. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι το παιχνίδι στη Λάρισα όπου το γήπεδο ήταν ντροπή και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα. Άρα μόνο θετικά έχω να πω για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Αθήνα".

Για το ματς με τον Πανιώνιο: " Αν σκεφτούμε μόνο τη βαθμολογία θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί στα τελευταία ματς ο Πανιώνιος παίζει πολύ καλά. Αύριο θα έχει ένα έξτρα κίνητρο, γιατί θα σκεφτούν ότι η ΑΕΚ δεν είναι καλά και θα σκεφτούν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ