ΑΕΚ

Νέα προσφυγή κατά του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νέα Φιλαδέλφεια EUROKINISSI SPORTS

Πέντε πολίτες κατέθεσαν νέα προσφυγή κατά του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ, υψηλόβαθμα στελέχη της μιλούν με σκληρή γλώσσα "για ανελέητο πόλεμο".

Μετά την προσφυγή στο ΣτΕ δυο πολιτών εναντίον της περιβαλλοντικής μελέτης για το έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, προέκυψε και μια ακόμα. Πάλι από πολίτες, πέντε αυτή την φορά και εναντίον της οικοδομικής άδειας και μάλιστα λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία (15/11). Δεν ήταν κάτι που περίμεναν στην ΑΕΚ, ωστόσο κανείς δεν έπεσε από τα… σύννεφα, καθώς ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια σειρά… εχθροπραξιών.

Μάλιστα η απάντηση υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ, περνούν στην αντεπίθεση, μιλούν με σκληρή γλώσσα και κάνουν λόγο για ανελέητο πόλεμο. Ενώ επί της ουσίας εκείνο που λένε είναι πως «οχυρώνονται» νομικά για να αντιμετωπίσουν αυτή την προσφυγή, ξεκαθαρίζουν πως η νομιμότητα του έργου έχει ήδη κριθεί από το ΣτΕ. Εκείνο που υποστηρίζουν από την ΑΕΚ είναι:

«Πρώτον, είναι ένα ακόμα χτύπημα κάποιων γραφικών που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο μακριά από τη σημερινή εποχή, είναι ένας ακόμα κρίκος στον ανελέητο πόλεμο εναντίον αυτού του γηπέδου που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί.

Δεύτερον, η ΑΕΚ δεν εφησυχάζει, αντιμετωπίζει κάθε εμπόδιο με σοβαρότητα, σέβεται κάθε διαδικασία ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα οχυρωθεί και πάλι όπως και πριν για να αντιμετωπίσει την απειλή εναντίον του ονειρου εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τρίτον, τα ζητήματα που θέτει η προσφυγή, από μια πρώτη μελέτη με τα νομικά επιτελεία, έχουν ήδη κριθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ και από την ελληνική δικαιοσύνη που έχει ήδη κρίνει την απόλυτη νομιμότητα του έργου

Τεταρτον, το δήθεν ενδιαφέρον για τα συμφέροντα του ερασιτεχνικού σωματείου είναι 100% υποκριτικό αφού όλοι γνωρίζουν ότι για να ζήσει το ερασιτεχνικό σωματείο χρειάζονται έσοδα και αυτά τα έσοδα μόνο από τη λειτουργία του νέου γηπέδου μπορούν να προέλθουν.

Πεμπτον, σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια χωρίς το παραμικρό ίχνος ανησυχίας θα δώσει με ενότητα μια ακόμα μάχη εναντίον εκείνων που το μοναδικό που τους ενδιαφέρει δεν είναι ούτε το περιβάλλον, ούτε η δήθεν νομιμότητα, ούτε φυσικά η ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά να μην δουν την ομάδα μας να φτιάχνει γήπεδο. Θα πάρουν τις απαντήσεις τους για μια ακόμα φορά με όπλο μας το δίκαιο, τη νομιμότητα και την αποφασιστικότητα μας να μπει η ομάδα μας υπερήφανη στο σπίτι της και να επιστρεψει στη γη των προγόνων μας κάτι που έγινε το 1930 ακριβώς σαν αύριο 2 Νοεμβρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η διαφωτιστική παρουσίαση για την υπογειοποίηση"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ