Νέα "νίκη" της "Αγιάς-Σοφιάς"

Νέα "νίκη" της "Αγιάς-Σοφιάς"

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο της Επικρατείας, απέρριψε και την αίτηση αναστολής και την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσουν τα έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μια ακόμα νίκη σε πεδίο νομικό, κατάφερε να πετύχει το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣτΕ απέρριψε και την αίτηση αναστολής της οικοδομικής άδειας και την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσουν οι εργασίες, μέχρι την κύρια εκδίκαση τον Φλεβάρη, της προσφυγής που έχουν κάνει 56 πολίτες.

Μια απόφαση που έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ. Πρώτον διότι η τρίτη σειρά δικαίωση του Έργου του νέου γηπέδου με αποφάσεις του ΣτΕ. Κάτι που προφανώς συνιστά νομική θωράκιση. Δεύτερον διότι, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, αυτή η απόφαση, συνιστά πρόκριμα και για την εξέλιξη της εκδίκασης της κύριας υπόθεσης τον Φλεβάρη. Και τρίτον, διότι επιτρέπει να συνεχιστούν κανονικά και απρόσκοπτα οι εργασίες στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Κάτι που θα γίνει από τον Γενάρη.

Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, παρότι έχουν φτάσει οι πληροφορίες για την εξέλιξη αυτή. Περιμένουν απλώς να αναρτηθεί και επίσημη στην ιστοσελίδα του ΣτΕ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24