ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: "Να βάζουμε γκολ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης έχει δώσει βάρος στην δουλειά που γίνεται στα Σπάτα, πάνω σε συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Το διάστημα της διακοπής των επίσημων υποχρεώσεων, αποτελεί μια ευκαιρία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να δουλέψει πάνω σε αγωνιστικές αδυναμίες της ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι πως τα πεπραγμένα τις Ένωσης στα τελευταία δυο ματς πρωταθλήματος, αποτελούσαν έναν πολύ ξεκάθαρο οδηγό για τον τομέα που ο Εβρίτης τεχνικός έπρεπε να δώσει βάρος στην δουλειά στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ δεν πέτυχε γκολ ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ούτε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Παρόλο που η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, έδειχνε να είναι το μεγάλο της όπλο. Κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται από το γεγονός πως ακόμα και μετά από δυο συνεχόμενα ματς χωρίς γκολ, εξακολουθεί να έχει την πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα, μαζί με τον ΠΑΟΚ, με 17 γκολ. Ενώ μέχρι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε μέσο όρο δυο γκολ ανά παιχνίδι.

Είναι προφανές πως πρώτο μέλημα του Ουζουνίδη, είναι να επαναφέρει την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Και πάνω σ’ αυτό δουλεύει εντατικά στις προπονήσεις. Το ζητούμενο για τον τεχνικό της ΑΕΚ, είναι όχι μόνο να τελειώνουν οι φάσεις σωστά και με γκολ, αλλά και να (ξανά)λειτουργεί καλά η επίθεση, ώστε να φτιάχνονται ευκαιρία. Γι αυτό και στην χθεσινή (15/11) προπόνηση, το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος, αποτελούσε η δουλειά στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Με τον Ουζουνίδη να ζητάει από τους παίκτες του χτίζουν σωστά τις επιθέσεις και να τις τελειώνουν με γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ