ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση"

Μπουονανότε: "Τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε παραδέχτηκε μετα το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό πως η έλευση του Πογέτ στην ΑΕΚ του έχει δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε όχι μόνο επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, όχι μόνο βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά πλέον με τα πέντε γκολ, είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στην κάμερα μετά το 2-1 της Ένωσης επί του Πανθρακικού , τόνισε πως με την έλευση Πογέτ, αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

«Από την στιγμή που ήρθε ο Πογέτ νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και είναι σημαντικό που σκόραρα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ομάδα και αυτό είναι που έχω στο μυαλό μου.

Δεν μπορώ να μιλήσω για το που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα. Όλοι μας πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά.

Και το σημαντικό είναι πάντα η ομάδα να νικάει. Και όταν νικάμε, όλα γίνονται πιο εύκολα και είναι πιο εύκολο να διορθώνουμε τα λάθη μας με ηρεμία.

Στην φάση που έφυγα τετ α τετ σήκωσα το κεφάλι μου να δω που ήταν ο τερματοφύλακας, σκόνταψα και έχασα την ισορροπία μου. Αν δεν κερδίζαμε, εξαιτίας αυτής της φάσης, θα αισθανόμουν πολύ άσχημα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ