ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Τούμπα"

Μπουονανότε: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Τούμπα"
INTIME SPORTS

Αγκαλιά με τα δυο βραβεία που κέρδισε ο Ντιέγκο Μπουονανότε μόλις την πρώτη φορά που ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, είχε το μυαλό του σ’ όσα πρόκειται να γίνουν την Τετάρτη (23/9) στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αγκαλιά με τα δυο βραβεία που κέρδισε ο Ντιέγκο Μπουονανότε μόλις την πρώτη φορά που ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, είχε το μυαλό του σ’ όσα πρόκειται να γίνουν την Τετάρτη (23/9) στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μπορεί ο ίδιος ο Αργεντινός να μην έχει παίξει ποτέ στην Τούμπα.

Αλλά κάποιος που έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος της Μπόκα Τζούνιορς στο "Μπομπονέρα" με την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, προφανώς και ξέρει από καυτές έδρες. Γι αυτό και ο Μπουονανότε τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ενώ φυσικά ήταν πανευτυχής για τα πρώτα δυο βραβεία που πήρε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με φανέλα βασικού μπόρεσα να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα, η οποία και νίκησε. Αυτό είναι που μετράει. Καλοδεχούμενα και τα προσωπικά βραβεία, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουμε για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ομάδας με στόχο τη νίκη.

Στον καθένα αρέσει να τον τιμούν, να σκοράρει, όμως προτεραιότητα παραμένει η ομάδα. Στόχος είναι η ΑΕΚ να παλέψει για τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εφόσον όλοι δουλέψουν για το σύνολο και η ομάδα διεκδικήσει τίτλους, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Αν και δεν έχω αποκτήσει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ενα μεγάλο ντέρμπι. Έχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα "καυτά" ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα πηγαίνουμε και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ