ΑΕΚ

Μπουονανότε: "Είμαι 100% προσηλωμένος στην ΑΕΚ"

Μπουονανότε: "Είμαι 100% προσηλωμένος στην ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο εμφατικό 5-0 με την ΑΕΛ και σε δηλώσεις του τόνισε ότι νιώθει καλά στην ομάδα και πως είναι 100% προσηλωμένος σε αυτήν. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο εμφατικό 5-0 με την ΑΕΛ, πετυχαίνοντας δύο γκολ και σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι νιώθει καλά στην ομάδα και πως είναι 100% προσηλωμένος σε αυτήν.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΟΤΕ ΤV:

"Το σημαντικό για εμάς σήμερα ήταν να έρθουμε εδώ να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κερδίσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι. Τώρα κοιτάμε το ματς της Δευτέρας να κερδίσουμε κι εκεί, να κάνουμε Χριστούγεννα και να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τον Ολυμπιακό".

Για το δεύτερο φανταστικό γκολ που πέτυχε;

"Λίγο πριν πάρω τη μπάλα δεν είχα σκεφτεί κάτι. Εκείνη τη στιγμή το εμπνεύστηκα. Δε νομίζω πως κάποιος παίκτης σκέφτεται πριν τι θέλει να κάνει. Βρήκα το χώρο και έγινε αυτό που έγινε".

Για όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος ομάδων για εκείνον;

"Η καλή απόδοση οφείλεται στον τρόπο που με έχει υποδεχθεί η ΑΕΚ. Νιώθω πάρα πολύ καλά στην ΑΕΚ και από τον κόσμο της. Είμαι συγκεντρωμένος και 100% προσηλωμένος στην ΑΕΚ".

Βασιλαντωνόπουλος: "Ελπίζω να ξανά πάρω ευκαιρίες"

Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, μίλησε για το επίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη κάμερα του ΟΤΕ:

"Είναι μία πολύ σημαντική για μένα η σημερινή ημέρα. Τα λόγια είναι περιττά. Είναι σημαντική η βραδιά και για την ομάδα, αφού κερδίσαμε και τερματίσαμε πρώτοι. Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά και μέσα από αυτήν, την υπομονή και την επιμονή ελπίζω να ξαναπάρω ευκαιρίες".

Όσο για τη συνέχεια του θεσμού και πως τον αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, τόνισε: "Το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα είναι μεγάλη προτεραιότητα μας. Θα συνεχίσουμε για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ