ΑΕΚ

Μπογέ: "Πρώτη φορά πετυχαίνω δυο γκολ, ελπίζω όχι και τελευταία"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μπογέ, ΑΕΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Λούκας Μπογέ πέτυχε δυο γκολ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης οδηγώντας τους "κιτρινόμαυρους" στη νίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αργεντινός σημείωσε πως πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δυο τέρματα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα στο "Γ. Καραϊσκάκης" επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 με πρωταγωνιστή τον Λούκα Μπογέ.

Ο Αργεντινός πέτυχε και τα δυο τέρματα της ομάδας του και την οδήγησε στην επικράτηση με τον ίδιο να σημειώνει μετά το τέλος του αγώνα πως πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δυο γκολ και ευχήθηκε να μην ήταν και η τελευταία.

Ο Μπογέ σημείωσε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA":

«Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας και το πράξαμε αν και το ματς έγινε λίγο περίπλοκο. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε.

Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω δύο γκολ σε ένα ματς, ελπίζω όχι και η τελευταία, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάπως περίπλοκο αλλά είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.

Ήταν ένα σύνολο πραγμάτων που δυσκόλεψε το ματς. Είχαμε τον έλεγχο, χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωσή μας, κάναμε εμείς τα πράγματα δύσκολα αλλά ήταν μία νίκη που την αξίζαμε.

Ήθελα να φτάσω στο χατ τρικ, είμαι όμως ευχαριστημένος από τα γκολ και τη νίκη που πήρε η ομάδα και δεν έχω κανένα παράπονο.

Αυτά τα γκολ μου δίνουν αυτοπεποίθηση, είναι λογικό όταν αγωνίζεσαι ως επιθετικός. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, να περάσουμε στην επόμενη φάση και εύχομαι να γίνει πραγματικότητα».

ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Τσιντώντας που βρέθηκε στα γκολπόστ της ΑΕΚ στο ματς με την ομάδα της Ριζούπολης τόνισε πως τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζεις:

«Είναι δύσκολο όταν δεν καθαρίζεις το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να βρούμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να νικήσουμε. Την Τρίτη ακολουθεί ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Πρέπει να ακούμε τον προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση για να βγαίνουν αυτά και στο γήπεδο. Όταν δεν καθαρίζεις το παιχνίδι, ο αντίπαλος θα βρει τρόπο να σου κάνει φάσεις»

Τέλος, για τον άνεμο στο ΟΑΚΑ σημείωσε:
«Ήταν πρωτόγνωρο για εμένα αυτό. Εύχομαι να φύγει και να μην χρειαστεί να το ξαναπεράσουμε».

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: "ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Ο Μιχάλης Μπακάκης στις δηλώσεις του στη "NOVA" στάθηκε στις κακές καιρικές συνθήκες που δεν ήταν για ποδόσφαιρο ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ολυμπιακό και τη διαχείριση που πρέπει να υπάρχει από εδώ και πέρα σε κάθε ματς:

«Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν για ποδόσφαιρο, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα στο σκορ, ο αντίπαλος πήρε λίγο τα πάνω του όταν ισοφάρισε, είχαμε τον έλεγχο και μετά το δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή για να κρατήσουμε δυνάμεις. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πρέπει να το προσέξουμε και να διορθώσουμε τα λάθη γιατί πιο δυνατές ομάδες μπορεί να μας τιμωρήσουν. Υπάρχει πολύ κούραση, έχουμε και κάποιους τραυματισμούς, πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% στο γήπεδο.

Υπάρχουν 6-7 παίκτες που παίζουν συνεχόμενα ματς, σίγουρα υπάρχει κούραση, το ότι στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεχτήκαμε τέσσερα γκολ δεν οφείλεται στην κούραση αλλά στην ψυχολογία. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση, έχουμε αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι».

ΑΛΜΠΑΝΗΣ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ"

Ο Χρήστος Αλμπάνης βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και στάθηκε στη σημασία που είχε η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών για τους "κιτρινόμαυρους" ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του.

«Όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα ήταν επιβαρυμένο το κλίμα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς.

Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν να γίνει ένα ευχάριστο παιχνίδι, τόσο για εμάς όσο και και για τον κόσμο. Εμείς οφείλαμε να μπούμε στο γήπεδο και ευχαριστούμε όσο κόσμο ήρθε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Συγκεντρωνόμαστε στο κύπελλο γιατί θέλουμε ένα τρόπαιο. Θέλουμε και την τρίτη θέση για την Ευρώπη. Είναι δύο σημαντικοί στόχοι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώην του ομάδα, τον Απόλλωνα Σμύρνης:
«Είναι δυσάρεστη η κατάσταση στον Απόλλωνα. Δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη φέτος. Ελπίζω του χρόνου να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να ξαναβγεί στη Super League».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ