ΑΕΚ

Μπίκελ: "Όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Τρίστασον"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΡ ΤΡΟΙΣΤΑΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Τρίστασον, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Φρέντι Μπίκελ, σε μεγάλη συνέντευξή του στην Αυστρία αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Άρνορ Τρίστασον, με τα λόγια του να μην είναι ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά.

Μεγάλη συνέντευξη σε αυστριακό σάιτ παραχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννης, Φρέντι Μπίκελ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Άρνορ Τρίστασον, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ένωση και δεν ήταν διόλου εγκωμιαστικά τα όσα είπε για τον Ισλανδό.

Η συνέντευξη δόθηκε στην ιστοσελίδα ''laola1.at'' και στο μεγαλύτερο μέρος αναφέρεται στον 24χρονο Ισλανδό, για τον οποίον δαπανήθηκαν 2.000.000 ευρώ, προκειμένου να αποκτηθεί από τη Νόρκεπινγκ. Ο Τρίστασον είχε ατυχίες, τραυματισμούς και γενικά δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Ραπίντ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Για το πόσο ανακουφισμένος αισθάνεται που το θέμα του Τρίστασον τελείωσε, απάντησε: "Ανακουφισμένος, είναι η λάθος λέξη. Είμαι χαρούμενος, γιατί μία ανησυχία λύθηκε. Υπήρξε μία αναταραχή στην ομάδα, με την έννοια ότι δεν θέλω οι παίκτες να είναι αναποφάσιστοι στο μυαλό τους . Τώρα, αποφάσισε και είμαι χαρούμενος, που μπορούμε να συνεχίσουμε δυναμικά την προετοιμασία μας".

Για το ότι η παραχώρησή του έγινε πολύ αργά και αν αυτό σήμαινε ότι ήθελαν να τελειώνουν μαζί του, είπε: "Όχι. Μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι σήμερα (σ.σ. Τετάρτη, 5/7), αλλά οι Έλληνες ήθελαν να τελειώσουν όλα εντός ενός 24ώρου. Κάτι ασυνήθιστο. Αν ήμουν δημοσιογράφος, δεν θα ήμουν και πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά αυτό ήθελαν και συμφωνήσαμε".

Για το ότι είχε λεχθεί από τον Τρίστασον δεν αισθάνθηκε παίκτης της Ραπίντ και ότι δεν του άρεσε το περιβάλλον στην Αυστρία, σχολίασε: "Του είμαι ευγνώμων για την ειλικρίνειά του. Πάντα χρησιμοποιούσε ''καθαρές'' λέξεις. Δεν νομίζω ότι είχε πρόβλημα με το περιβάλλον. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι μπορώ και πρέπει να τον κρίνω.

Εκείνος αισθάνθηκε ότι οι προσδοκίες από τη Ραπίντ ήταν πολύ υψηλές και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει, καθώς είχε συνεχόμενους τραυματισμούς, που τον έφερναν πίσω. Ήταν μια άτυχη περίοδος για εκείνον. Δεν θα τον κρίνω, πιστεύω στις δυνατότητές του. Αλλά συνέβησαν διάφορα".

Για το αν διέψευσε τις προσδοκίες με βάση και τα λεφτά που δόθηκαν: "Ναι, έχω αυτή την αίσθηση. Η Ραπίντ, βέβαια, είναι, επίσης, λίγο απαιτητική σαν ομάδα. Και σε ό,τι αφορά τον κόσμο και σε ό,τι αφορά τους δημοσιογράφους. Όλοι περιμένουν κάτι από εσένα. Όλοι ξέρουν ότι παίρνεις καλά λεφτά. Και μετά, μπορεί να μην προετοιμαστείς σωστά ή να έχεις τραυματισμούς. Οπότε, όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Άρνορ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ