Μπήκαν... εξέδρες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ήδη η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον "αγιασμό" της Πέμπτης (27/07) και την μεγάλη ημέρα για το έργο του νέου γηπέδου

Η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι πλέον στα χέρια των ανθρώπων της Ένωσης. Και πλέον οι... μηχανές δουλεύουν στο φουλ για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Παρασκευή (28/7) είναι η μεγάλη μέρα που θα μπουν τα μηχανήματα για τα πρώτα έργα αντιστήριξης. Όμως την Πέμπτη θα γίνει ο αγιασμός στις 20.30 το βράδυ. Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, καθώς έχει τοποθετηθεί με εξέδρα στο οικόπεδο αλλά και προβολείς.

Η ΑΕΚ, με την υπογραφή του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει αποστείλει ήδη ευχαριστήριες επιστολές σ' όλους τους αρχηγούς πολιτικών κομμάτων αλλά και βουλευτές και υπουργούς που συνέβαλαν ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει την οικοδομική άδεια και να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής του γηπέδου. Και μάλιστα πολλούς εξ αυτών, τους περιμένει την Πέμπτη στην τελετή του αγιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ

Στα χέρια της ΑΕΚ η άδεια

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

13 αποχαιρετιστήριες φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ