ΑΕΚ

Μπαρμπόζα: "Σημαντικό να έχουμε τον προπονητή μας"

Μπαρμπόζα: "Σημαντικό να έχουμε τον προπονητή μας"
INTIME SPORTS

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα ανα;φέρθηκε στην απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ζήτησε και επέμενε καθίσει στον πάγκο ήδη από το αυριανό (1/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παρόλο που είχε στη διάθεση του μόλις δυο προπονήσεις για να δουλέψει με την ομάδα. Όμως αυτή η απόφαση του Ουρουγουανού τεχνικού, είχε εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Κάτι που τόνισε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Έλντερ Μπαρμπόζα:

"Είναι σημαντικό που έχουμε μαζί σ' αυτό το ματς νέο προπονητή. Βέβαια δεν έχει τον χρόνο που πρέπει για να προετοιμάσει την ομάδα όπως θα ήθελε. Εμείς έτσι κι αλλιώς κάνουμε καλή δουλειά στις δύο τελευταίες εβδομάδες. Προερχόμαστε από δύο νίκες και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Η ήττα απ' τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αποτελεί παρελθόν κι εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα μπούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη μετά από δύο πολύ καλά αποτελέσματα που έχουμε τις τελευταίες μέρες.

Κυρίως η νίκη και η απόδοση που είχαμε κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και η εκτός έδρας επιτυχία στην Ξάνθη μας έχουν βοηθήσει πολύ ψυχολογικά. Τώρα όμως συγκεντρωνόμαστε μόνο στον αγώνα της Κυριακής και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε στη Λεωφόρο μόνο για τη νίκη".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ