ΑΕΚ

Μπάρκας: "Στο χέρι μου να κρατήσω τη θέση του βασικού"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Μπάρκας άδραξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ζοζέ Μοράις και τόνισε ότι είναι στο δικό του χέρι να κρατήσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της Ένωσης. Τι δήλωσε ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ στη Super League και κράτησε απαραβίαστη την εστία του απέναντι στον Πλατανιά. Ο Βασίλης Μπάρκας υποστήριξε ότι είναι στο χέρι του να κρατήσει τα γάντια του βασικού και χαρακτήρισε το γκολ του Πέτρου Μάνταλου ως κομβικό για την οικονομία της αναμέτρησης.

"Ήταν κάτι που περίμενα καιρό, δούλευα γι' αυτό, η ΑΕΚ μου είχε δείξει ότι με εμπιστεύεται. Είχα ένα παιδί μπροστά μου, τώρα είναι στα δικά μου χέρια να κρατήσω τη θέση. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να φτάσουμε εκεί που αξίζουμε.

Είναι πολλοί παράγοντες, ψυχολογικά έχουμε περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, δεν έρχονται οι νίκες που θέλουμε. Όλες οι ομάδες εδώ κλείνονται για να πάρουν έναν βαθμό, δεν είναι εύκολο να διασπάσεις τις άμυνες. Είδατε όταν βάλαμε ένα γκολ άνοιξε το παιχνίδι και βάλαμε και περισσότερα", υποστήριξε ο Βασίλης Μπάρκας.

Πατίτο: "Διαχειριστήκαμε την πίεση"

Ο Αργεντινός εξτρέμ της Ένωσης, Πατίτο Ροντρίγκες, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες άντεξαν στην πίεση που δημιουργήθηκε όσο δεν έμπαινε το γκολ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον επαγγελματισμό όλων των "κιτρινόμαυρων".

"Θέλαμε ένα γκολ και τελικά βάλαμε τρία και καταφέραμε να νικήσουμε, καταφέραμε και διαχειριστήκαμε την πίεση, καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος θέλει την νίκη αλλά εμείς το διαχειριστήκαμε και απ’ το 77ο λεπτό και μετά, ήρθαν τα γκολ και κερδίσαμε. Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να παίξουμε και τα 90 λεπτά.

Ο Πλατανιάς όντως μας πίεσε και μπήκε καλά, αλλά καταφέραμε και διαχειριστήκαμε την πίεση του και πήραμε εμείς στο τέλος τους τρεις βαθμούς".

Για το αν προτιμάει να βάζει γκολ ή ασίστ είπε: "Είτε το ένα, είτε το άλλο αρκεί να είναι καλό για την ομάδα για να την βοηθάω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ