ΑΕΚ

Μπάρκας: "Ήρθαν στο γήπεδό μας κι έπρεπε να χάσουν"

Μπάρκας: "Ήρθαν στο γήπεδό μας κι έπρεπε να χάσουν"
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μπάρκας εμφανίστηκε προσγειωμένος μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο κύπελλο, κάνοντας λόγο για "σχετικά εύκολη πρόκριση" και για έδρα που "έπρεπε να χάσουν".

Ο τερματοφύλακας του κυπέλλου για την ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, μίλησε στην κάμερα της "Cosmote TV" για τη νίκη πρόκριση με 2-1 επί του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του θεσμού και έκανε λόγο για "δουλειά, όχι τίποτα παραπάνω. Έπρεπε να περάσουμε στην επόμενη φάση κι αυτό κάναμε. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα".

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε βέβαιος για τις δυνατότητες της ομάδας, που δεν αφορούν μόνο τη συγκεκριμένη διοργάνωση: "Είμαστε ΑΕΚ και το κύπελλο είναι στόχος μας, όπως και το πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να παραμείνουμε στους στόχους μας. Σίγουρα, είναι μια μεγάλη νίκη αυτή στο 'Καραϊσκάκης'. Εδώ κάναμε τη δουλειά μας. Ήρθαν στο γήπεδό μας κι έπρεπε να χάσουνε".

Η Ένωση μετέχει και στο Europa League, με συνέπεια να καλείται να αντιμετωπίσει φόρτο από τρία "μέτωπα": "Υπάρχει κόπωση από τις πολλές διοργανώσεις. Πολλά παιχνίδια στα πόδια. Πολλά παιδιά έχουν εξαντληθεί. Κάναμε αυτό που έπρεπε σχετικά εύκολα και συνεχίζουμε".

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να είμαστε σε όλους τους στόχους. Νομίζω παίζουμε την καλύτερη μπάλα, έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είμαστε ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε όλους τους στόχους μας".

Επιστρέφοντας στο παιχνίδι και το ποιος το ήθελε περισσότερο, δήλωσε: "Είναι ένα ντέρμπι, οπότε θα πήγαινε στις μονομαχίες. Κερδίσαμε τις περισσότερες από αυτές, δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό εδώ μέσα. Τώρα απλά έρχονται οι άλλες ομάδες εδώ για να χάσουν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ