ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάρκας: "Ευκαιρία να… μετρηθούμε"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, μετέφερε το κλίμα που υπάρχει ενόψει Μπάγερν, στα αποδυτήρια των "κιτρινόμαυρων".

Παραμονή ενός τέτοιου ματς, όπως αυτό με την Μπάγερν, απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους όπως ο Λεβαντόφσκι, ο Ρόμπεν και ο Χάμες, έχουν ενδιαφέρον οι συζητήσεις που κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια.

Και ο Βασίλης Μπάρκας τόνισε πως εκείνο που συζητούν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, είναι πως μια αναμέτρηση απέναντι σε τέτοιου μεγέθους ποδοσφαιριστές, είναι μια ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

«Σ’ αυτό το επίπεδο, οι ομάδες δεν συγχωρούν. Είπαμε με τα παιδιά, να μπούμε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται. Και ξέρουμε πως δεν θα συγχωρέσει αυτή η ομάδα κάποια λάθη».

- Τι συζητάτε οι ποδοσφαιριστές γι αυτό το ματς και πως νιώθεις που απέναντι θα είναι ένας τερματοφύλακας σαν τον Νόιερ;
«Αυτό που συζητάμε είναι, πως είναι μεγάλοι παίκτες απέναντι μας και είναι μια ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και εμείς σαν παίκτες. Είμαι χαρούμενος που απέναντι μου, θα είναι το είδωλό μου. Και ελπίζω να πάρουμε κάτι απ’ αυτό».

-Ποιες σκέψεις κάνεις, για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσεις παίκτες όπως ο Λεβαντόφσκι;
«Δεν έχω άγχος γενικά στους αγώνες. Δεν το σκέφτεσαι αυτό. Το σκέφτομαι όλη την εβδομάδα πως θα αντιμετωπίσω τέτοιους παίκτες. Αλλά γι αυτό δουλεύουμε, για να αντιμετωπίζουμε τέτοιους παίκτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ