ΑΕΚ

Μπαράλες, ο αντικαταστάτης του Ντίας της... ΑΕΚ στην Τζοχόρ

Μπαράλες, ο αντικαταστάτης του Ντίας της... ΑΕΚ στην Τζοχόρ
Μπαράλες-Αστέρας Τρίπολης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χερόνιμο Μπαράλες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλαισία για λογαριασμό της Τζοχόρ, στην οποία πλέον δεν "χωράει" ο Χόρχε Περέιρα Ντίας που θέλει η ΑΕΚ.

Η Τζοχόρ εμφανίζεται ιδιαίτερως δραστήρια στη μεταγραφική περίοδο και απέκτησε για την εμπιροσθοφυλακή της τον πρώην επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες, με συνέπεια να ανοίγει ακόμα περισσότερο η πόρτα εξόδου του περσινού πρώτου σκόρερ της, Χόρχε Περέιρα Ντίας, τον οποίο θέλει η ΑΕΚ.

Ο Μπαράλες αγωνίστηκε για δύο χρόνια στους Αρκάδες και τη σεζόν 2014-2015 σημείωσε 17 γκολ, με συνέπεια να αναδειχθεί αρχισκόρερ της Super League και να πάρει μεταγραφή στη Σίβασπορ. Έκτοτε η καριέρα του πήρε την κατιούσα, αφού δεν σκόραρε ούτε στο πρωτάθλημα Τουρκίας ούτε με την Ουρακάν στην οποία αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι.

Στη Μαλαισία αναζητεί νέα σελίδα στην καριέρα του, ωστόσο καλείται να καλύψει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αυτό του συμπατριώτη του που σε 22 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 18 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της λίγκας.

Με την απόκτηση του Μπαράλες, μάλιστα, η Τζοχόρ γέμισε τις θέσεις των ξένων στο έμψυχο δυναμικό της, με συνέπεια να μην μπορεί να κρατήσει πλέον τον Ντίας, ο οποίος θέλει να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ