ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Το ίδιο έγινε και με τον Λεβαδειακό"

Μπακασέτας: "Το ίδιο έγινε και με τον Λεβαδειακό"

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σχολίασε το αποτέλεσμα σημειώνοντας πως οι "ασπρόμαυροι" έπαιξαν διπλή ζώνη άμυνας, κάτι που συνέβη και στο ματς της Ένωσης με τον Λεβαδειακό.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας μετά από το 1-1 στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είπε μεταξύ άλλων για τον στόχο που κυνηγάει πλέον η ομάδα του, όπως και για την προσέγγιση που έκανε στο ματς ο ΠΑΟΚ όταν έμεινε με δέκα παίκτες:

" Μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς φάση, ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε από κάτι δουλεμένο, αλλά σε μια αναμπουμπούλα. Φυσικά δεν ήταν εύκολο για τον αντίπαλο από τη στιγμή που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο, πρέπει να το παραδεχτώ αυτό. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορώ να πω ότι ήταν διαβασμένος. Έπαιξε απλά διπλή ζώνη άμυνας, έκανε τα στοιχειώδη και ο Πασχαλάκης έκανε μια καταπληκτική απόκρουση στο σουτ του Λιβάγια."

Για το στιλ παιχνιδιού της ΑΕΚ με τις σέντρες: " Δεν ξέρω αν επιτεθήκαμε μονότονα, αυτό μπορεί να το απαντήσει ο προπονητής."

Για τη διαφορά 14 βαθμών από την πρώτη θέση: " Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι 14 βαθμοί αντικατοπτρίζουν τη διαφορά των δύο ομάδων, καθώς και στην Τούμπα, το παιχνίδι ήταν 11 εναντίον 11 και εμείς ήμασταν οι καλύτερη ομάδα. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, από τη στιγμή που είναι εφικτή, δεν πρέπει να την ακυρώσουμε."

Σχετικά με το Κύπελλο σημείωσε: " Ναι, ο πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο. Είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς δεν έχει πάει όπως την είχαμε σχεδιάσει και φυσικά θα πρέπει να κυνηγήσουμε αυτόν τον στόχο."

Για το αριθμητικό μειονέκτημα του ΠΑΟΚ: " Δεν είναι εύκολο πράγμα να τα καταφέρεις απέναντι σε μια ομάδα που παίζει διπλή ζώνη άμυνας, αυτό έγινε και με το Λεβαδειακό, γίνεται πολύ συχνά απέναντι σε ομάδες που κλείνονται και δεν έχεις φροντίσει να τις 'ξεκλειδώσεις'. Πολλές φορές παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Όταν μια ομάδα παίζει με 10 παίκτες και κλείνεται πίσω δεν υπάρχει χώρος στον άξονα και αναγκαστικά πηγαίνεις στα πλάγια."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ