ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Θέλουμε πάρα πολύ την 1η θέση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την έναρξη των playoffs, την κατάκτηση της κορυφής, τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και την ανανέωση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα είπε:

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την έναρξη των playoffs, την κατάκτηση της κορυφής, τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και την ανανέωση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

-Για τον τελικό Κυπέλλου και εάν παίζει ρόλο στη ψυχολογία:

"Όταν χάνεις έναν τίτλο, δεν έχεις και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να συνεχίσεις, αλλά όλοι είδαμε πως προήλθε αυτό το αποτέλεσμα για εμάς. Μπορώ να πω ότι δεν μας επηρέασε όσο θα περίμεναν κάποιοι. Φτάσαμε στον τελικό και δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους, αλλά τώρα πρέπει να στρέψουμε όλο το ενδιαφέρον μας στα playoffs. Θέλουμε πάρα πολύ την 1η θέση κι εκεί είμαστε τώρα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας".

-Εάν συμφωνεί με την άποψη ότι είναι θετική συγκυρία το γεγονός ότι η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στα playoffs απέναντι στον ΠΑΟΚ;

"Δεν υπάρχουν συγκυρίες. Το τι πρέπει να κάνουμε το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουμε δει κάποιες φάσεις από τον τελικό, μιλήσαμε και μεταξύ μας και ξέρουμε καλά τι πρέπει να γίνει σ’ αυτό το ματς. Ένα πολύ κομβικό ματς για εμάς, γιατί αν νικήσουμε βάζουμε πολύ γερές βάσεις ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εγώ θέλω να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή. Να πάρουμε τη νίκη και όλα θα πάνε καλά".

-Εάν παίζει ρόλο για την επιθυμία κατάκτησης της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει δύο βαθμούς λιγότερους:

"Παίζει ρόλο, αλλά όχι τόσο μεγάλο γιατί και πέρυσι μπήκαν στα πλέι οφ ομάδες με περισσότερους βαθμούς, αλλά στο τέλος τερμάτισαν χαμηλότερα από άλλες που είχαν λιγότερους βαθμούς. Πολύ σημαντικά είναι τα πρώτα παιχνίδια. Αν θυμάμαι καλά από τα προηγούμενα χρόνια, όποιες ομάδες τα πήγαν καλά στα πρώτα 2-3 ματς των playoffs, παίρνουν και τη διαφορά. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Να κάνουμε μια πολύ καλή αρχή και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της ομάδας".

-Για την συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ:

"Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να ξέρουν ποιον προπονητή θα έχουν. Δεν πρέπει να γίνονται όλα την τελευταία στιγμή. Όποιοι πήραν τις αποφάσεις ξέρουν πολύ καλύτερα απ’ τον καθένα μας για ποιο λόγο έγινε αυτό. Ξέρουν καλύτερα την ομάδα και όλα γίνονται προς όφελος της ομάδας. Με τους τρεις προπονητές που είχαμε φέτος τα αποτελέσματα έδειξαν δίκαια έμεινε ο κ. Χιμένεθ, αλλά όπως προείπα, οι υπεύθυνοι που πήραν αυτή την απόφαση γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα τι είναι σωστό και τι λάθος για την ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ