ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Θα μας ανεβάσει επίπεδο η πρόκριση"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βίντι και στάθηκε στην θέληση που έχουν άπαντες στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο για να παίξουν στους ομίλους του Champions League.

Είναι δεδομένο πως όλοι μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, έχουν απόλυτη συναίσθηση της σημασίας που έχει αυτή η πρόκριση στους ομίλους τουChampionsLeague.

Η αλήθεια όμως είναι, πως για τον Τάσο Μπακασέτα και τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες, που φορούν τα κιτρινόμαυρα εδώ και πολλά χρόνια, αυτό το βήμα παραπάνω, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Είναι βλέπετε παίκτες, που όλα τα κατέκτησαν βήμα το βήμα. Και τώρα, όπως τόνισε ο Μπακασέτας, θέλουν να κάνουν το επόμενο, που θα ανεβάσει και τους ίδιους και την ομάδα, επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακασέτα.

-Πως έχετε προετοιμαστεί; Τι σας έχει πει ο προπονητής;
«Δεν μπορούμε να συζητήσουμε αυτό που μας έχει πει ο προπονητής. Δεν έχουμε εστιάσει σε παίκτες, αλλά στο σύνολο της ομάδας. Η Βίντι είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σ’ έναν παίκτη αλλά στο σύνολο. Είναι μια ομάδα που έχει τον σεβασμό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως φοβόμαστε να την αντιμετωπίσουμε».

-Πως είναι η ατμόσφαιρα και η ψυχολογία, όταν είναι τόσο κοντά η πρόκριση στους ομίλους του ChampionsLeague;
«Είναι σημαντικό πως έχουμε κερδίσει ήδη τους ομίλουςEuropaLeague. Το θέλαμε. Όμως είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες και τώρα θέλουμε τους ομίλους του Champions League. Το θέλουμε διότι θα μας ανεβάσει επίπεδο και εμάς ατομικά και την ομάδα. Είναι κάτι που τον θέλουμε πολύ και θα παλέψουμε για να το πετύχουμε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ