ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Τέλος καλό, όλα καλά"

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα συναισθήματα του για το αίσιο τέλος της υπόθεσης ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, φανέρωσε με ανάρτηση στο Facebook ο Τάσος Μπακασέτας.

Ήδη από τις πρώτες μέρες που φαινόταν πως θα υπήρχε ανατροπή στα δεδομένα της παραμονής του στην ΑΕΚ, όσοι βρισκόντουσαν στα Σπάτα είχαν διαπιστώσει πως είχε αλλάξει η ψυχολογία του Τάσου Μπακασέτα.

Όταν την Πέμπτη (10/1) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως αυτή ήταν η επιθυμία του. Και την Παρασκευή (11/1), με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Μπακασέτας φανέρωσε τα συναισθήματα του για την εξέλιξη της υπόθεσης.

"Τέλος καλό,όλα καλά!! Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ανηκω στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,την κοπέλα μου, τους φίλους μου κ τους συνεργάτες μου που πάντα είναι δίπλα μου κ με στηρίζουν!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του,όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα κ συνεργάζομαι,τα διοικητικά στελέχη,τους φυσιοθεραπευτές,τους φροντιστές κ τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια!!" έγραψε ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ