ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Σεβόμαστε τη Μίλαν, αλλά πάμε για θετικό αποτέλεσμα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Tάσος Μπακασέτας υποστήριξε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να νικήσει με μεγάλο σκορ την Αούστρια Βιέννης, αλλά ακόμα και να χάσει, ενώ τόνισε πως οι "κιτρινόμαυροι" θα πάνε στο Μιλάνο για θετικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια, αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε μία αναμέτρηση με ανατροπές και πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους "κιτρινόμαυρους".

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάσος Μπακασέτας, που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα, υποστήριξε πως η Ένωση θα μπορούσε να νικήσει με μεγάλο σκορ την αυστριακή ομάδα, αλλά ακόμα και να χάσει βάσει της εικόνας του αγώνα. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του γνωρίζει τη δυσκολία του προσεχούς αγώνα με τη Μίλαν, αλλά παρ' όλα αυτά θα πάει στο Μιλάνο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

"Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με μεγάλο σκορ, αλλά θα μπορούσαμε και να το χάσουμε. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε και πήραμε την ισοπαλία, πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για τα ματς με την Μίλαν: "Εμείς βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς. Σεβόμαστε τη Μίλαν, αλλά θα μπούμε μέσα να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

ΜΑΝΤΑΛΟΣ: "ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

Απ' την πλευρά του, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος χαρακτήρισε "τρελό" το παιχνίδι, στάθηκε στο χειροκρότημα του κόσμου, ενώ με αφορμή το επικείμενο ματς με τον Αστέρα για το πρωτάθλημα, τόνισε πως αν μία ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχει κούραση.

"Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και ενώ προηγηθήκαμε δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ. Όταν βέβαια δεν μπορείς να κερδίσεις το καλύτερο είναι να μην χάνεις και έτσι όπως είναι ο όμιλος ευτυχώς πετύχαμε στο τέλος το γκολ".

Για το χειροκρότημα του κόσμου: "Ο κόσμος βλέπει. Αυτό που θέλει να βλέπει είναι η προσπάθεια και το είδε. Υπήρχε κούραση και οι αντίπαλοι δημιούργησαν ευκαιρίες".

Για την κούραση ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη: "Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό η κούραση περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θέλουμε να μείνουμε πρώτοι. Έχει βάθος η ομάδα και θα το αποδείξει στα συνεχόμενα παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ