ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Μιλούσα κάθε μέρα με τον Τζαβέλλα"

Μπακασέτας: "Μιλούσα κάθε μέρα με τον Τζαβέλλα"

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε την πρώτη του δήλωση ως παίκτης της Αλάνιασπορ και υποστήριξε πως μιλούσε κάθε μέρα με τον Γιώργο Τζαβέλλα και πως γνωρίζει σχεδόν τα πάντα από τη νέα του ομάδα. (VIDEO)

Η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ ολοκληρώθηκε και τυπικά το μεσημέρι του Σαββάτου (15/6). Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και λίγο αργότερα έκανε την πρώτη του δήλωση ως παίκτης της τουρκικής ομάδας.

Ο τέως πια παίκτης της ΑΕΚ ανέφερε: " Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή στην Αλάνιασπορ. Ξεκινάει μια νέα περίοδος για τη ζωή μου. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όλοι έδειξαν πόσο ήθελαν να γίνει η μεταγραφή. Όλα είναι μια χαρά. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Τζαβέλλας, παίζει εδώ για 2,5 χρόνια και του μιλούσα κάθε μέρα, οπότε ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα επίσης, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Οπότε, διάλεξα να έρθω εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μην κάνουμε καλή σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: H Αλάνιασπορ ανακοίνωσε τον Μπακασέτα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ