ΑΕΚ

Μπακάκης: "Θα είναι ευλογημένοι όσοι παίξουν στο νέο γήπεδο"

Μπακάκης: "Θα είναι ευλογημένοι όσοι παίξουν στο νέο γήπεδο"

Οι Μπακάκης, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να αγωνιστούν στην "OPAP Arena" όταν εκείνη θα είναι έτοιμη.

Ανυπόμονοι να αγωνιστούν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ δήλωσαν οι Μπακάκης, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου σε "ΟΠΑΠ Arena" οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να παίξουν στη νέα έδρα της Ένωσης.

Αρχικά ο Μπακάκης είπε μεταξύ άλλων: "Σίγουρα είναι ένα σπουδαίο γεγονός. Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως το γήπεδο. Ελπίζω τη νέα χρονιά να είναι έτοιμο. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει εδώ και χρόνια την ομάδα και είναι μια επιτυχημένη χορηγία. Αυτοί που θα μπουν θα είναι ευλογημένοι και τυχεροί γιατί ο κόσμος το περιμένει εδώ και πολλά χρόνια".

Ο Αντρέ Σιμόες δήλωσε από την πλευρά του: "Είναι ένα όνειρο για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ. Θα είναι το σπίτι μας η OPAP Arena. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα βλέποντας την εξέλιξη από το μηδέν. Προσπαθώ κι εγώ να μπω στο νέο γήπεδο και νιώθω ευχαρίστηση και τιμή που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι ένα συναίσθημα ξεχωριστό. Βλέποντας το βίντεο ξύπνησαν αναμνήσεις των παλιών ποδοσφαιριστών. Και για αυτούς, τους βετεράνους, είναι μια ξεχωριστή στιγμή".

Από την πλευρά του ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τόνισε: "Εύχομαι να είμαι στο νέο γήπεδο. Είναι μια προσωπική ευχή. Είναι κάτι το φανταστικό. Ελπίζω να πετύχω τους στόχους μου. Ειναι μια επιθυμία και όχι προάγγελος ανανέωσης".

Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από την βραδιά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ