ΑΕΚ

Μπακάκης: "Περιμένουν στη γωνία να πουν ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί πρωταθλητισμό"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Μπακάκης υποστήριξε ότι ο τίτλος της Super League Σουρωτή θα κριθεί σε ματς σαν κι αυτό στη Λιβαδειά, αφήνοντας αιχμές ότι "όλοι περιμένουν στη γωνία να πουν ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί πρωταθλητισμό".

Η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (0-2) χάρη στα γκολ των Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο και παρέμεινε στην κορυφή της Super League Σουρωτή.

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι φυσιολογικά δεξιός μπακ, αλλά φέτος έχει αγωνιστεί ως αριστερός μπακ αλλά και - όπως σήμερα - αριστερός στόπερ. Έχρισε την ΑΕΚ φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, υποστήριξε ότι "όλοι περιμένουν στη γωνία να πουν ότι η Ένωση δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό" και τόνισε ότι ο τίτλος της Super League Σουρωτή θα κριθεί σε ματς σαν κι αυτό στη Λιβαδειά.

"Η ομάδα του Λεβαδειακού ήταν πολύ αμυντική. Όταν είναι δέκα παίκτες πίσω από το κέντρο, είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνα. Αν έμπαινε το γκολ του Λάζαρου στα πρώτα δευτερόλεπτα θα μιλούσαμε για άλλο ματς. Πετύχαμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ, μετά κάναμε και διαχείριση του ματς. Είχαμε πει στο ημίχρονο ότι είμαστε καλύτεροι και θα καταφέρναμε να βάλουμε το γκολ. Παίζω κι αριστερός στόπερ κι αριστερός μπακ".

Για το ματς με την Αούστρια: "Είναι πολύ δύσκολο. Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα φθάσουμε σε αυτή τη φάση. Σίγουρα ήταν δύσκολο, ξεκινήσαμε καλά με νίκη στη Ριέκα. Δεν πήραμε την πρόκριση με νίκη εδώ με τη Ριέκα, έχουμε δύο αποτελέσματα στη Βιέννη. Έχουμε την ποιότητα με τα παιδιά μπροστά. Αν δείτε το πρώτο γκολ σήμερα, γιατί το είδα από πίσω, ήταν πολύ ωραίο. Θα βρούμε χώρους στη Βιέννη, αλλά η Αούστρια θα προσπαθήσει να μας πιέσει από το πρώτο λεπτό. Βγάζουμε πάντα την αντίδραση και θα γυρίσουμε με την πρόκριση στην Ελλάδα".

Για το πού θα κριθεί το πρωτάθλημα: "Είναι δύσκολο και είναι μεγάλη απώλεια του Πέτρου. Οι υπόλοιποι παίκτες έχουν ανταπεξέλθει στο ρόλο του αντι-Μάνταλου. Δεν υπάρχει αντι-Μάνταλος. Αλλά, σημαντική είναι και η απώλεια του Γιόχανσον. Όλες οι ομάδες με την ΑΕΚ, γιατί ξέρουν ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, κλείνονται και είναι δύσκολο να τις διασπάσεις. Σε κάτι τέτοια μας θα κριθεί το πρωτάθλημα. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάναμε και σήμερα. Σήμερα, δεν είχαμε το μυαλό μας την Αούστρια. Δεν είναι τόσο ωραίο να βρίσκεται στη δεύτερη - τρίτη θέση.

Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε και μέχρι τη διακοπή πρώτο. Και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Το δείχνουμε στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι δεν μπορούμε να μείνουμε στην πρώτη θέση. Δείξαμε και σήμερα ότι μπορούμε. Δεν μας ζαλίζει η κορυφή. Όλοι περιμένουν στη γωνία να πουν ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί τον πρωταθλητισμό. Πρέπει όλα τα παιδιά να είναι έτοιμα", υποστήριξε στην κάμερα της NOVA.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ