ΑΕΚ

Μπακάκης: "Ικανοποιημένοι με τις δύο ισοπαλίες"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Μπακάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία με αντίπαλο τη Μίλαν, ζήτησε να μην λείψει ξανά ο κόσμος από τις κερκίδες και έκανε λόγο για πρωτιά μετά από το ντέρμπι με ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές στην επιτυχία της ΑΕΚ να κρατήσει στο μηδέν τη Μίλαν σε δύο παιχνίδια και ο 26χρονος αμυντικός έκανε λόγο για ικανοποίηση μετά από το δεύτερο 0-0.

Για την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

"Αν μας έλεγε κάποιος ότι θα παίρναμε δύο ισοπαλίες με την Μίλαν, θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Και σήμερα χάσαμε καλές ευκαιρίες, αλλά και στο Μιλάνο. Μπήκαμε να κρατήσουμε το μηδέν και ήμασταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ, αλλά κρατάμε το βαθμό και είμαστε ευχαριστημένοι".

Για τον κόσμο

"Είχαμε καιρό να δούμε τόσο κόσμο στο γήπεδο. Όταν παίζουμε στο πρωτάθλημα χωρίς κόσμο μάς κόβονται τα πόδια. Ελπίζω να μην ξαναπαίξουμε σε άδειο γήπεδο και να έρχεται ο κόσμος για να τους χαρίζουμε όμορφες στιγμές".

Για το επερχόμενο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

"Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, ένα ντέρμπι, που μπορεί να μας φέρει και στην πρώτη θέση".

Για τον τραυματισμό του Μάνταλου

"Είναι λυπηρό το γεγονός αυτό με τον Μάνταλο. Θα τον στηρίξουμε, το έχει ξαναπεράσει και με υπομονή θα επιστρέψει πιο δυνατός".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ