ΑΕΚ

Μπακάκης: "Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να μεγαλώνει"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Μπακάκης υποστήριξε ότι η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο και μαζί της κερδίζουν οι παίκτες, τονίζοντας ότι αισθάνονται ακόμη πιο υπερήφανοι όσοι στήριξαν την ομάδα στις δυσκολίες της Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ στην "Real News":

"Είναι σπουδαίες στιγμές αυτές που ζούμε, όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον. Όλοι μας αποκτούμε πείρα και πολύτιμες για την καριέρα μας παραστάσεις, ενώ η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και βγαίνει πολλαπλά κερδισμένη.

Μαζί της κερδίζουμε και εμείς, νιώθοντας ευτυχισμένοι και γεμάτοι. Είναι ευλογία να διακρινόμαστε σε κάθε διοργάνωση που μετέχουμε. Προφανώς και δεν είναι απλό και εύκολο, όμως είμαστε σε καλό δρόμο και θα παλέψουμε πολύ για να συνεχίσουμε σε αυτόν.

Η ΑΕΚ μεγαλώνει και θα συνεχίσει να μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός. Είναι σημαντικό να χτίσει πάνω στην πρόκρισή της αυτή, να οικοδομήσει κάτι στέρεο και το βιώσιμο παράλληλα.

Τα όνειρά της, τα όνειρά μας δεν σταματούν ποτέ. Και ειδικά εμείς που την ανεβάσαμε από τη Β' Εθνική αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη χαρά, γιατί πραγματικά περάσαμε δύσκολα. Είμαστε περήφανοι που τη φέραμε εδώ που βρίσκεται και θα δώσουμε τα πάντα για να τη δούμε όλο και ψηλότερα".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βράνιες: "Μην ανησυχείτε, είμαι καλά"
Το "αντίο" του Αραούχο στον Πατίτο
Ο Ρόσα στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ