ΑΕΚ

Μπακάκης: "Είμαι ξανά δυνατός"

Μπακάκης: "Είμαι ξανά δυνατός"
INTIME SPORTS

Μετά από έξι δύσκολους μήνες, ο Μιχάλης Μπακάκης επέστρεψε… δριμύτερος και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει ξανά την θέση του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Πέρασε μέσα από τον χειρότερο εφιάλτη για έναν ποδοσφαιριστή. Έξι δύσκολους μήνες μετά από χειρουργείο. Μια «καταραμένη» περίοδο, που πλέον ο Μιχάλης Μπακάκης την έχει ξορκίσει. Στο ματς της προηγούμενης Τετάρτης (2/12) έπαιξε ολόκληρο 90λεπτο, τους τελευταίους δυο μήνες ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και πλέον είναι ξανά… «τούρμπο». Και στην κάμερα τηςNovaδηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει ξανά την θέση του, στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ενώ μίλησε και για τον Πογέτ, αλλά και για το ματς με την Καλλονή.

"Έχω περάσει αρκετά δύσκολα όλο αυτό το διάστημα που ήμουν τραυματίας. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψα και νιώθω δυνατός. Πιστεύω ότι δεν είμαι ακόμα στο 100% αλλά μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα βρεθώ στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου και σε ακόμα καλύτερη. Δεν θα χρειαστεί ακόμα περισσότερος χρόνος για να είμαι έτοιμος. Έχω ήδη κάνει προπονήσεις για δύο μήνες μαζί μ την υπόλοιπη ομάδα. Έχω παίξει σε κάποια φιλικά. Είδατε την Τετάρτη ότι είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι από τώρα μπορώ να διεκδικήσω θέση και πάλι στην ομάδα".

Για τον νέο προπονητή: “Πάντα όταν έρχεται ένας νέος προπονητής αλλάζει η ψυχολογία. Υπάρχουν παραπάνω κίνητρα. Οι ποδοσφαιριστές όμως δουλεύουν το ίδιο σκληρά όπως έκαναν και με τον προηγούμενο προπονητή. Οι στόχοι της ομάδας είναι ίδιοι και δεν άλλαξαν με την έλευση του νέου προπονητή, απλώς δουλεύουμε για να τους πετύχουμε και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι”.

Για την ευκαιρία για ένα σερί νικών της ΑΕΚ: "Έννοείται ότι έχουμε ευκαιρία να κάνουμε σερί. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και όπως ξέρουν όλοι εντός έδρας είμαστε πολύ δυνατοί και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε νικηφόρο σερί για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και για να διατηρηθεί η ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας".

Για το ματς με την Καλλονή: "Δεν πρέπει να απαξιώνουμε καμία ομάδα. Την Καλλονή την έχουμε παρακολουθήσει και ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Θα έρθει στην έδρα μας και πιστεύω ότι θα μας περιμένει όπως κι αρκετές άλλες ομάδες και θα θελήσει να μας χτυπήσει στην κόντρα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ