ΑΕΚ

Μπακάκης: "Άλλαξε η ψυχολογία των παικτών, δώσαμε τα πάντα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Mιχάλης Μπακάκης στάθηκε στην προσπάθεια της ΑΕΚ, παρά τον αποκλεισμό από την Τραμπζονσπόρ, μίλησε για την ψυχολογία των παικτών μετά τη φυγή του Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα καιι το Κύπελλο.

Η ΑΕΚ έφτασε μία "ανάσα" από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Τραμπζονσπόρ. Ωστόσο, το 1-3 του πρώτου αγώνα ήταν καταδικαστικό για τους "κιτρινόμαυρους" που πλέον επικετρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στην COSMOTE TV και στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών της Ένωσης, μίλησε για τη συμβολή του Νίκου Κωστένογλου, ενώ τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα καιι το Κύπελλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Όλα τα παιδιά από την πρώτη στιγμή είχαμε πιστέψει ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και ήταν η πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Έδωσαν τα πάντα και περισσότερα απ’ όσα μπορούσαν. Βρεθήκαμε κοντά… Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα, ψυχή και πάθος και με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Είδαμε μια αλλαγμένη ΑΕΚ. Άλλαξε η ψυχολογία των παικτών.

Δώσαμε τα πάντα. Είμαστε λίγο πίσω στη φυσική κατάσταση. Μη κρυβόμαστε. Πρέπει να το δουλέψουμε. Όταν το σώμα μπορεί, είναι και περισσότερο ελεύθερο το μυαλό. Όλα βοήθησαν σήμερα. Το σχήμα, το πάθος, ο προπονητής, όλα. Μας είπε πράγματα ο προπονητής να μας ανεβάσει το ηθικό. Μας αφήνει μια πικρία, γιατί είδαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση, μετά από καιρό. Το πάθος για την ΑΕΚ. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ