ΑΕΚ

Μπαίνει ο Βιντιάδης, αλλά...

Μπαίνει ο Βιντιάδης, αλλά...
Βιντιάδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βιντιαδής είπε στον Ανδρέα Δημητρέλο την απόφαση της οικογένειας του να αναλάβει την ΑΕΚ άμεσα, με τον όρο να μην πληρώνει τη δόση των 650.000 ευρώ το μήνα στο Δημόσιο, μέχρι να γίνει κάποια ρύθμιση.

O μοναδικός όρος που έθεσε ο Βιντιάδης ήταν η ρύθμιση του χρέους προς το Δημόσιο, επισημαίνοντας στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι το πλάνο που έχει καταρτίσει δεν περιλαμβάνει την πληρωμή μηνιαίας δόσης ύψους 650.000 ευρώ.

Παράλληλα, όμως, δεσμεύτηκε πως εντός δεκαημέρου θα ξεκινήσουν σε συνεργασία τις συζητήσεις με το Δημόσιο ώστε να διευθετηθεί το θέμα.

Επίσης, φέρεται να επανέλαβε πως έχει συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του Δικεφάλου και με επίσημη ανακοίνωση να το γνωστοποιήσει στον κόσμο της ΑΕΚ.

Πάντως, είναι πιθανό αύριο να υπάρξει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το πότε θα είναι σε θέση να καταθέσει την πρότασή του, αν και γι' αυτό θα παίξουν ρόλο οι συζητήσεις για τη ρύθμιση με το Δημόσιο.

Όλα δείχνουν πως στην αυριανή Γενική Συνέλευση, όπου δεν θα παρευρεθεί ο Δημήτρης Βιντιάδης, θα αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 18 εκατομμύρια ευρώ με τιμή μετοχής στο ένα ευρώ. Αυτή θα διαρκέσει 35-40 ημέρες, διάστημα κατά το οποίο αναμένεται να διατηρηθεί το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο, μέχρι να πάρει τις μετοχές ο Βιντιάδης και να ορίσει δικό του συμβούλιο.

Περισσότερα στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ