ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Θα υπάρξει ενίσχυση τον Γενάρη"

Μπάγεβιτς: "Θα υπάρξει ενίσχυση τον Γενάρη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπάγεβιτς μίλησε σε σερβικό σαϊτ για τις μεταγραφές της ΑΕΚ, την μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και τον Βράνιες.

Περίπου ένας μήνας έχει μείνει μέχρι να ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στην ΑΕΚ ήδη έχει ανοίξει σχετική συζήτηση. Και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στην «sport.blic.rs», ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει σίγουρα ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην μάχη του πρωταθλήματος και στην Ευρώπη, αλλά και στον… Βράνιες.

"Είμαστε στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα δεν έχουμε πάρει ωστόσο ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα δυναμώσουμε την ομάδα τον Γενάρη, προκειμένου να συνεχίσουμε την μάχη για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να παίξουμε και στους ομίλους του Champions League, αλλά υπάρχουν ομάδες υψηλού επιπέδου".

- Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να πάει και στους «32» του Europa League…

"Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να προκριθούμε και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βιέννη. Δεν θα είναι εύκολο. Το πρώτο ματς εδώ στην Αθήνα είχε λήξει ισόπαλο. Αλλά νομίζω πως θα έχουμε επιτυχία".

- Για τον Βράνιες…

"Ο Ογκνιέν είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και πάντα δίνει το μάξιμουμ μέσα στο γήπεδο. Και με τον τρόπο που αγωνίζεται, έχει κερδίσει αμέσως τους οπαδούς της ΑΕΚ. Όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι απ’ αυτό που προσφέρει. Προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και να αποτελέσει μεγαλύτερο κέρδος και για την ΑΕΚ και για την εθνική Βοσνίας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ